ZAKON ZA OSTVARENJE ŽELJA: KADA NEŠTO JAKO ŽELITE, ŽIVOT VAM TO DONOSI KADA NAJMANJE OČEKUJETE

Zanimljivosti

Uvek se sjetite – Kada nešto želite, život vam to donosi kada najmanje očekujete!

Svako od nas zamišlja svoj savršen tok života. Očekivanja, planiranje, maštanje, kreiranje životne strategije – sve to predstavlja normalan proces za ostvarenje ličnih ambicija. Ali, uz očekivanja javljaju se i strahovi – šta ako se ne dogodi sve kako ste zamislili.

Morate osvestiti da nikada nećete moći da predvidite svaki korak u svom životu. Vaš um ne može uvek znati šta je dobro za vas, ali čak iako se ne dogodi onako kako ste želeli, možda je tako suđeno, možda je to dobr alekcija ili šansa da se otvore još bolje mogućnosti.

Kada nema očekivanja, tada se zaista možete prepustiti toku života i niste čvrsto vezani za željene rezultate. Takođe, tada je lakše ostvariti želje, jer se osećamo slobodno, spremni da izađemo iz zone komfora, rizikujemo i probamo nove solucija.

Na primer – Kada obično sretnete svoju simpatiju? Obično je to kada najmanje očekujete. Kada pronađete i kupite najlepši komad odeće? Obično kada ga uopšte ne tražite. Hodajte kroz život otvorenog srca i pustite da se stvari jednostavno dogode.

Uradite sve đštop je u vašoj moći kako bi se plan ostvario, ali zapamtite, niste svemogući i ne možete uvek ići samo željenom stazom. Takođe, kroz žiot mnogi od nas posmatraju samo deo slike, a ne celovitu situaciju.

Kada se dogodi nešto što nije u skladu sa vašim očekivanjima, odmah to posmatrate kao nešto negativno. Šta ako život ima još bolji plan za vas nego što možete da zamislite? Kada se oslobodite velikih očekivanja, zaista se možete osloboditi i ostvariti uspeh.

Prepustite se životu i dopustite da vam se želje ostvare na pravom mestu, na pravi način i u pravo vreme. Najbolje je živeti kao dete koje nema briga i očekivanja. Uživajte u stvarima koje vam donose radost i izrazite svoje želje bez straha.

Verujte da je Univerzum uz vas i da u svakom trenutku imate moć da ostvarite željeno, samo je važno da budete strpljivi i da zbog malih izazova ne odustanete prerano. Živite život u sadašnjem trenutku, radite na svojoj budućnosti, ali ne razmišljajte stalno šta vam novo donosi i da li će nešto krenuti po zlu.

Izvor: Infpult