Voditeljka Pinka rodila dete oženjenom čoveku, a zatim se povukla iz javnosti: Evo gde je danas i kako izgleda

Showbizz

Voditeljka Radmila Rada Radenović je dugo važila za jednu od najlepših srpskih voditeljki, a da lepota nije prolazna, pokazuje i u petoj deceniji života. Bila je jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji i zaštitno lice televizije “Pink”.

Zbog njenog atraktivnog izgleda mnogi su je prozvali srpskom Hali Beri, a takođe je jedna od prvih javnih ličnosti koja se slikala za „Plejboj“, 2005. godine.

Početkom dvehiljaditih važila je za jednu od najseksepilnijih devojaka na našim prostorima. Njen uspon počeo je posle pojavljivanja u spotu Tošeta Proeskog za pesmu „Vo kosi da ti spijam“.

Baš u vreme kada se najviše pričalo o njenom fizičkom izgledu, ona je obilazila ordinacije plastičnih hirurga, ali samo kao model.

Šetale su me od jednog do drugog plastičnog hirurga i tražile da im naprave grudi baš kao moje. To je bilo ludilo, a doktori bi obično „padali u nesvest“ kada bi u ordinaciji ugledali moju drugaricu i mene. One su želele da imaju iste, a ja, prema njihovim rečima, služim kao model za savršenstvo.

Rada je vodila mnogo emisija od „City cluba“, preko „Vi pitate“, do „Zadruge“ i emisije „Rada sam“. Poslednju emisiju vodila je do 2018. godine, a zatim se povukla sa javne sce

Poslednjih godina posvećena je svom sinu Petru, koji danas ima 11 godina, a kojeg je, kako su pisali mediji, dobila 2010. godine sa tada oženjenim biznismenom Dejanom Milićem.

Biznismen je tada bio u braku i govorkalo se da je zbog lepe voditeljke ostavio suprugu sa kojom ima dvoje dece.

Rada je priznala da nikada nije živela sa ocem svoga sina i da više nisu zajedno, ali da su dete rodilo iz najveće ljubavi, on se vratio supruzi i dalje se o tome ništa nije pisalo.

Izvor: kurir.rs