ZAVIJAM SARMU, SPREMAM PASULJ I NOSIM VUNENE ČARAPE! Seka Aleksić Otkrila Detalje Iz Života, A Veljko Je Zbog Jedne Stvari SREĆAN

Showbizz

ZAVIJAM SARMU, SPREMAM PASULJ I NOSIM VUNENE ČARAPE! Seka Aleksić otkrila detalje iz života, a Veljko je zbog jedne stvari SREĆAN

Za Seku Aleksić godina na izmaku bila je i više nego uspešna! Osim što je obradovala svoje fanove novim albumom „Bioskop“, Seka je najavila rad na novim pesmama, a ovih dana pobrala je i simpatije većeg dela javnosti kada se upustila u javnu raspravu sa liderom Dveri Bošku Obradoviću.

Seka je žestoko isprozivala Boška Obradovića zbog njegovog negativnog stava o vantelesnoj oplodnji koja bi se radila od doniranih jajnih ćelija. Aleksićeva je najavila i svoj novogodišnji nastup, a u intervjuu je govorila o aktuelnim temama.

– Boško Obradović ne treba da pametuje u javnosti o vantelesnoj oplodnji jer on ne zna kroz šta žene prolaze. Ukoliko u Srbiji bude donet zakon o donaciji jajnih ćelija, prva ću biti donorka – beskompromisna je u svom stavu Aleksićeva.

Pevačica, koja je će kraj ove godine proslaviti radno, kada se osvrne iza sebe, ne krije da je zadovoljna mnogim promenama koje je uvela u svoj život. Ponajviše, što je uspela da svoju liniju dovede do savršenstva.

– Ne jedem slatkiše jer sam se uozbiljila, a počeću da treniram sledeće godine. Tada planiram da se najedem kao čovek. Veljko je veoma srećan što sam smršala jer je uvek govorio da je šteta da ovako lepa žena bude debela – iskrena je pevačica, koja je za doček Nove godine zakazala dva nastupa.

– Često me pitaju da li ću nositi crveni donji veš u novogodišnjoj noći, ali iskreno da vam kažem, ja sam više za vunene čarape – kaže pevačica kroz šalu, i dodaje da će umesto za Novu godinu prazničnu trpezu spremati za Božić.

– Za Novu godinu neću ništa kuvati jer ću raditi i preko dana, a i uveče. Međutim, za Božić ću skuvati sve što se tradicionalno sprema za najradosniji hrišćanski praznik. Znam da zavijam i sarmu, sve radim, a kada stignem kući, spremiću pasulj na vodi jer postim. Ova gospođa u lateksu će kod kuće kuvati pasulj – kaže Seka kroz smeh.

Svoju popularnost nikada nije zloupotrebljavala, ali kako priznaje, često joj se dešavalo da se šarmom izvuče iz neprijatnih situacija.

– Na šarm dobijam sve, najviše u saobraćaju. Međutim, otkako sam pre mnogo godina bila privedena zbog brze vožnje, vozim normalno. U pritvoru mi je bilo sjajno, ali od hapšenja sam uplašena iako su svi prema meni bili ljubazni.

kurir.rs