Za Poklon Od Supruga Dobila Je TORBU: U Njoj Se Krila TAJNA Koja Je Mogla Da Je Košta ŽIVOTA

Zanimljivosti

Za poklon od supruga dobila je TORBU: U njoj se krila TAJNA koja je mogla da je košta ŽIVOTA

Džejd je od supruga dobila skupu kožnu „Majkl Kors“ torbu koju je mesecima priželjkivala. Oduševljena poklonom, odlučila je da se ne odvaja od dizajnerske torbe i svaki dan je nosila svuda.

Međutim, već nakon nekoliko dana osetila je nepodnošljiv bol u ramenu i vratu. Ipak, suprugov poklon je bio toliko lep, da nije želela da ostavi torbu, pa je nosila svakodnevno dok bol nije postao nesnosan. „Bol je postajao sve intenzivniji i tada sam odlučila da odem kod lekara“, rekla je ona.

Njen lekar je prvo pomislio da je bol uzrokovala preteška torba, ali je Džejd rekla da bol ne oseća kada je nosi na drugom ramenu. Ubrzo su obavili brojne analize, a kada su stigli rezultati, nesrećnoj ženi se srušio ceo svet.

– Prvo su mi otkrili da imam rak dojke, a onda i da je metastazirao na jetru. Očekuje me velika borba za život, ali se nadam da ću pobediti ovu opaku bolest – kaže Džejd. Ona ističe da joj je njena omiljena torba pomogla da otkrije dijagnozu, jer da joj nije bila toliko draga, možda bi nosila mnogo lakšu tašnu, a onda bi kasno saznala istinu.

najzena.rs