Učiteljica posvojila učenika i njegovog brata: Bog mi je to rekao!

Zanimljivosti

24-godišnja Chelsea Haley je bila novopečena učiteljica kada je odlučila posvojiti svog učenika i njegovog brata 2015. godine.

Ta ju je odluka koštala sve životne ušteđevine, no to Chelseau nije zaustavilo da djeluje po Božjem planu.

Sada ona i njezina obitelj šalju poruku o tome što je Bog činio u njihovim životima proteklih nekoliko godina.

Sve je počelo kada je Chelsea odlučila postati učiteljica i raditi za Teach For America nakon što joj je Bog rekao da to učini. Tada je Chelsea upoznala Jeromea Robinsona.

Jerome je bio problematično dijete u razredu te je bio tako grozan na nastavi da je Chelsea zbog njega namjeravala prestati biti učiteljica.

No, ipak je ostala i te je počela raditi na Jeromeu i njegovom ponašanju te je uskoro shvatila da njegovo loše ponašanje potječe iz loše situacije kod kuće koja je utjecala i na njegovog malog brata Jacea.

Chelsea je htjela nekako pomoći, a tada joj je u snu došao Bog i rekao joj da ih posvoji.

Chelsea je odmah poslušala te je iskoristila svu ušteđevinu i posvojila svog učenika i njegovog malenog brata.

Rekla je: „Nikada nisam mislila da ću postati samohrana majka sa 24 godine. Pogotovo da ću imati dva dječaka, od kojih je jedan moj 12-godišnji učenik, a drugi je njegov jednogodišnji brat.“

Njezina se odluka činila prilično ludom, ali joj je Bog pokazao pravi put. Ona Ga je poslušala i slijedila Njegove upute te je dala sve što je imala za dvije duše.

„Moja je vjera igrala veliku ulogu u svemu ovome i osjećam se kao da me je Bog pozvao da budem majka“, rekla je Chelsea.

Chelsea je tako primila i nagradu od Boga.

Potrošila je svu ušteđevinu na odvjetnika za posvajanje, a nakon toga je ovisila o karticama te je morala stati s plaćanjem studentskog kredita zbog čega je zapala u dugove.

No rekla je da je sve to ništa jer je „blagoslov“ biti majka. Dodala je: „Budim se svako jutro i iznimno volim moja dva dječaka.“

Chelsea se jako trudila i radila nekoliko poslova kako bi zaradila novac za odgoj svojih novih sinova, a ujedno se morala preseliti natrag kod roditelja.

Njezin se trud isplatio te je nakon nekoliko godina otplatila svih 48 683 dolara duga. Chelsea kaže da još uvijek ne može vjerovati da više nema dugova. Sada razmišlja o kupnji doma i školovanju Jacea i Jeromea.

„Mogu se usredotočiti na njihovu budućnost. Mogu štedjeti za njih“, rekla je Chelsea.

Ova mlada žena je jako pozitivno utjecala na dva dječaka te im je pokazala što je to prava i nesebična majčinska ljubav i što je to čista Božja ljubav.

saznajemo.info