Publika se nasmijala kada je dječak poslao poljubac, no uskoro su svi ostali bez teksta

Zanimljivosti

Klizanje nije vještina koju mnogi mogu savladati. Ne samo da trebate naučiti kako se održati na dvije tanke pločice metala, nego se još morate okretati i plesati bez da padnete.

Zbog toga djeci klizanje često dolazi prirodno i lako. Ne samo da su u prednosti zbog svoje visine, nego je manja udaljenost između njih i hladnog leda.

Naravno, čak i djeca mogu pasti, zbog čega je dobar trener razlika između padanja na stražnjicu i osvajanja prvog mjesta, kada je riječ o profesionalnom natjecanju.

Kada su preslatki dječak i djevojčica legli na led, moglo se pomisliti da je trener nešto krivo shvatio. No, bila je to samo jedna od fantastičnih vizualnih poslastica u njihovoj plesnoj izvedbi na pjesmu „Hallejujah“.

Dječak i djevojčica sa snimke su imali sreću pa im je trener bio nitko drugi doli Ilya Izyslavovich Averbukh, ruski klizač na ledu koji je osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama 2002. godine.

Nakon što se umirovio, odlučio je trenirati novu generaciju klizača, a ovaj je dvojac postao dio njegovog tima.

Koreografija je ključna kada je riječ o klizanju, a suci su strpljivo čekali da vide što ovaj par sve zna.

Iako djeca pričaju ruski, jedna stvar ne treba prijevod. Čim je započela Rufus Wainwrightova verzija pjesme „Hallelujah“ svi su se odjednom zainteresirali. No odjednom su se zbunili kada je par pao na pod.

Ples, čak i onaj koji se izvodi na ledenom podu, ne bi bio zanimljiv ako nije ispunjen dramom. U ovom slučaju su dvije malene zvijezde počele zaigrano gurati jedna drugu na pod dok su plesali na pjesmu „Hallelujah“, u Sherk verziji.

No, tek kada je dječak iznenadno poljubio djevojčicu u obraz su svi shvatili koliko će zanimljiva biti njihova izvedba. S rukama elegantno podignutima u zraku, njihova se izvedba činila kao balet.

Naravno, unatoč njihovoj dobi, ovaj je par dospio u finale natjecanja zbog svog izvanrednog talenta. Ovaj šarmantan duo je znao kako podignuti publiku na noge te su savršeno izveli svaki dio plesne rutine.

Kakav je to predivan ples bio. Neopisivo su talentirani. Čak i neki profesionalci koji imaju tri puta više godina od njih bi bili ljubomorni na njihovu vještinu klizanja.

https://youtu.be/p1AnjbxMQYY

novizivot.net