NIKO JOJ NEVERUJE KOLIKO IMA GODINA: Ovo Je Tajna Njenog MLADOLIKOG IZGLEDA! (VIDEO)

Zanimljivosti

NIKO JOJ NEVERUJE KOLIKO IMA GODINA: Ovo Je Tajna Njenog MLADOLIKOG IZGLEDA! (VIDEO)

Lila ima 52 godine i svakodnevno na svom profilu na “TikTok-u” objavljuje na koji način neguje svoju kožu.

Sa svojih više od 11 hiljada pratilaca deli tutorijale nege kože u pedesetim, a ukoliko pogledate njene videe i fotografije, nećete moći da se ne zapitate da li je zaista tačno da Lila ima 52 godine, prenosi “The Sun”.

Njena koža je sveža, blistava, bez bora i nepravilnosti, gotovo savršena. U nedavnom videu otkrila je proizvode koje koristi za blisatav ten.

Lila kaže da istu negu kože sprovodi od svoje dvadesete godine, a reč je o preparatima koji sadrže sastojke koji su nam svima dobro poznati. Na prvom mestu je krema sa hijaluronskom kiselinom koja je broj jedan borac protiv nastajanja bora na koži.

Zatim Lila koristi serum ili kremu sa peptidima koji pomažu da koža bude sjajna, zategnuta i glatka. I na kraju njene svakodnvne nege kože koristi vitamin C. Serum sa vitaminom C takođe pruža koži sjaj i blistavost jer je poznat kao snažni antioksidant zbog kojeg koža može da bude zahvalna.

@lila50isthenewfword

When the weather started to change so should your skincare. Here are some easy changes to keep your skin looking its best in the fall and winter.#skincareroutine #skincare #yesstyle #yesstylereview @AXIS-Y #skincareover50 #skincareover40 #skincarereview #over50genx #over30 #skincaretips #fall #flawlessskin

♬ original sound – Lila Exploring beauty over 50

(espreso.co.rs)