‘Duša plače za mladim djevojkama, anđelima’! Izrazio sućut majci Renati: ‘Zavijeni smo u crno, utješi je s ljubavlju’

Zanimljivosti

Užasne vijesti stigle su nam s juga, kao što smo već pisali na Škodu nesretnih sestara naletio je Mercedes kojeg je vozio 19-godišnjak.

Djevojke su poginule u teškom sudaru sinoć u Dicmu. Mercedes 19-godišnjaka naletio je na škodu i izbio ju je čak 30-ak metara dalje. Od siline udara izbio im je i motor iz auta.

Tim povodom oglasio se i Hrvoje Maleš, bivši predsjednik Hajduka, a koji je izrazio sućut obitelji.

Užasna tragedija u Dalmaciji
“I Kaštela i Zagora, zavijeni su u crno. Duša plače za dragim curama. Dvi sestrice, lipe ka anđeli, otišle su anđelima. Bože dragi, utješi i pomiluj svojoj ljubavlju našu Renatu i njenu obitelj”, napisao je Maleš na društvenim mrežama.

Inače, pokojne sestre su kćeri poznate općinske vijećnice Renate.

Poginule djevojke su 1998. i 2002. godište, Jedna od njih je upravo proslavila rođendan. Ova tragična vijest zavila je cijeli kraj u crno. Mladić koji je vozio drugi automobil marke Mercedes, inače 2004. godište, je lakše ozlijeđen. Automobili su, kako se vidi prema fotografijama, potpuno smrskani.

Još traje očevid sinjske policije.

Prema do sada prikupljenim podacima, utvrđeno je kako se osobno vozilo marke Škoda uključivalo s parking prostora u promet u smjeru juga, odnosno u smjeru Splita, na način da je poduzelo skretanje u lijevo, dok se osobno vozilo marke Mercedes kretalo istočnom prometnom trakom, iz smjera juga u smjeru sjevera, odnosno iz Splita prema Sinju kolnikom ceste D1.

Došlo je do sudara između prednje strane vozila Mercedes i prednje bočne lijeve strane vozila marke Škoda, objavio je DORH dodajući da su u prometnoj nesreći smrtno stradale dvije ženske osobe koje su bile u vozilu marke Škoda.

Dežurni zamjenik je u sklopu očevida naložio obdukciju tijela smrtno stradalih osoba, izuzimanje krvi i urina sudionika nesreće, snimki nadzornih kamera te izradu prometno-tehničkog vještačenja, nakon čega će u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave splitsko-dalmatinske nastaviti s provođenjem daljnjih izvida radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće.

dnevno.hr