Jeste li i vi primijetili propust u Netflixovom filmu “Ne gledaj gore”?

Zanimljivosti

Jeste li i vi primijetili propust u Netflixovom filmu “Ne gledaj gore”?

Trebalo je svega nekoliko dana od premijernog prikazivanja filma “Ne gledaj gore” na Netflixu da oštro oko jednog gledatelja uoči malu grešku u montaži, koja je brzo postala hit na društvenim mrežama.

Mišljenja o filmu su različita – i dok jedni s oduševljenjem prepričavaju svaku scenu, drugi ne kriju razočaranje. No, u ovoj temi to nije priča, već greška koja se potkrala u montaži, a koja je zapela za oko oštrom oku jednog gledatelja.

U samo nekoliko dana od premijere filma, koji je okupio velike zvijezde današnjice (Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Leonarda DiCaprija i Jonaha Hilla), jedan korisnik TikToka, pod imenom Ben Köhler (@sightpicture) podijelio je na svom profilu kratki isječak iz filma koji do tog trenutka vjerojatno niko nije ni primijetio.

Riječ je o jednoj od scena, koja se nalazi na 1:28:10 i u kojoj se može vidjeti cijela filmska ekipa i kamere kako stoje. Iako je to jedva primjetno golom oku, Benu Köhleru to nije promaklo, pa je uz to napisao: “Vjerojatno su mislili da niko neće primijetiti.”

radiosarajevo.ba