Marko Cuccurin i Mia Negovetić napravili iste tetovaže nakon pobjede u ‘Zvijezde pjevaju’

Showbizz

Za kraj putovanja ‘Zvijezde pjevaju’ obećali smo si u slučaju da pobijedimo iste tetovaže. Naša pobjeda neka bude dokaz da prijateljstvo, ljubav i iskrenost pobjeđuju, poručio je mladi influencer

Pobjednici showa ‘Zvijezde pjevaju’, Marko Cuccurin i Mia Negovetić, napravili su, po dogovoru, jednake tetovaže na rukama.

Mia i Marko istetovirali su stihove pjesme ‘City Of Stars’ iz mjuzikla ‘La La Land’ u kojemu su glavne uloge preuzeli Ryan Gosling i Emma Stone.

Mladi influencer Marko Cuccurin otkrio je da su se on i Mia ranije dogovorili da će napraviti istu tetovažu samo ukoliko pobijede u showu.

– Za kraj putovanja ‘Zvijezde pjevaju’ obećali smo si u slučaju da pobijedimo iste tetovaže. Naša pobjeda neka bude dokaz da prijateljstvo, ljubav i iskrenost pobjeđuju. Neka bude sinonim za to. Posvetili smo ju konkretno našem najdražem nastupu ‘City od stars’ iz mjuzikla La La Land. Sama radnja govori o tome da ne trebamo slijediti samo karijeru jer se na tome putu možemo izgubiti i izgubiti ono što nam je stvarno u životu bitno – napisao je Marko i dodao:

– Dakle slijediti snove uvijek treba, ali paziti da dok ih ostvarujemo nama važni ljudi i dalje budu dio tih istih snova. Mia, hvala ti što si dio mog sna i posebno hvala našim zvjezdicama koje nas gledaju odozgo i koje nam šalju snagu i ljubav koju si ni ne možete zamisliti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marco Cuccurin (@markomarkec3)

Podsjetimo, Marko i Mia pobjednici su 11. sezone showa ‘Zvijezde pjevaju’. U finalu su pjevali tri pjesme; ‘Odlazak’ Tina Ujevića, koju je uglazbio Arsen Dedić, zatim pjesmu mentorice – ‘Ljubav nema kraj’ te ‘Beggin’ koju su ranije pjevali u showu i odlučili da im je ta odlična pjesma za kraj emisije. Njihov performans svidio se publici i žiriju, a upravo zbog njihovih glasova su na kraju odnijeli pobjedu.

– Nemam riječi. Jako sam ponosna na tebe, na nas, hvala vam od srca – rekla je Mia u suzama kada je dobila pobjednički pehar u ruke.

24sata