Nikolina Pišek progovorila je o Miši Grofu i Borni Kotromanić: Svako djelovanje ima posljedice

Uncategorized

Svekar Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, odmah je nakon sinove smrti ušao u svađe oko nasljedstva, a kasnije javno izrekao brojne uvrede na račun snahe. Prepucavanje je trajalo mjesecima, a danas su na sudu

Riječ je o osobama koje su se, ne mojom željom, upetljale u moj život, ja ih nisam pozvala, i meni je iskreno žao što oni očito nemaju nikog od dobrih i bliskih prijatelja, ili rodbine, koja bi ih uputila da svojim djelovanjem štete drugima, a ponajviše sebi, ispričala je Nikolina Ristović ex Pišek (46) za Slobodnu Dalmaciju, aludirajući, čini se, na svekra Mišu Grofa i Bornu Kotromanić.

Voditeljica se nakon smrti supruga Vidoja Ristovića susrela s brojim zlobnim komentarima. Svekar ju je gotovo svakodnevno napadao u medijima i svašta ‘širio‘ o njoj. Njega je zato optužila za obiteljsko naselje, no nije on jedini. Tužila je i Bornu koja je plasirala navodne ljubavne poruke koje joj je Vidoje u prošlosti slao.

Svekar Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, odmah je nakon sinove smrti ušao u svađe oko nasljedstva, a kasnije javno izrekao brojne uvrede. Prepucavanje je trajalo mjesecima, a danas su na sudu. Nikolina ga je tužila za obiteljsko nasilje, a Bornu za klevetu.

Jedna stvar je štetiti sebi, na to ne mogu utjecati niti me briga, a druga stvar je štetiti drugima. Ti bi ljudi trebali shvatiti da svako djelovanje ima svoje posljedice, neke su i dugoročne – objasnila je Pišek.

Dodala je kako se nada da će javne institucije učiniti pravi posao – ukloniti sve one koji je napadaju iz njezina života te ih, kako kaže, možda i institucionalizirati. Inače, Nikolina je unatoč svemu odlučila krenuti dalje. Odnedavno je voditeljica na jednoj televiziji. Živi na relaciji Zagreb – Beograd i uživa u onom što radi. Najviše ipak voli svoje kćeri Hanu i Unu, koju je dobila s pokojnim suprugom.

24sata