Stavila je naočale i prvi put vidjela mamino lice, mnogi su zaplakali

Svijet

Djevojčica je stavila naočale i prvi put vidjela mamino lice koje do sada nije mogla vidjela. Mnogi korisnici TikToka su zaplakali.

Djevojčica Riley imala je ozbiljne probleme s vidom do te mjere da nije mogla prepoznati lica svojih roditelja. Nakon što je dobila svoje prve naočale promijenio joj se cijeli svijet.

Roditelji djevojčice odlučili su snimiti ovaj vrlo važan trenutak u životu njihove kćerkice, a zatim su odlučili te dirljive scene podijeliti sa svojim prijateljima na društvenoj mreži TikTok.

– Prije dvije godine smo uočili da svakoga naziva mamom i tatom jer ne može prepoznati lica – objasnili su njezini roditelji u videu.

Potražili su pomoć stručnjaka i liječnik joj je prepisao naočale. Reakcija djevojčice nakon što ih je prvi put stavila raznježila je mnoge, pa su se komentari nizali jedan za drugim.

@elderberrysultan

2 years ago today! #fyp #family #toddlersoftiktok #love

♬ a thousand years (lullaby) – christina perri

“Kako se okreće oko sebe i sve gleda… Kako se smije… Doslovno su mi zasuzile oči”, “Ovo je čaroban trenutak i dobar podsjetnik svima koji osjetila uzimaju zdravo za gotovo”, “Stalno se vraćam i gledam ovaj video i svaki put se rasplačem. Ona je divna, čista duša”, neki su od komentara.

novizivot.net