“TAKIJU NIJE BILO NEPRIJATNO KAD JE GLEDAO MAJIN S*KS PRED KAMERAMA, A OD MENE JESTE!” Voditeljka udarila KONTRU, preti PRIJAVOM!

Showbizz

Voditeljka Tamara Galijano oglasila se za Kurir, nakon emisije u kojoj je otac Maje Marinković – Radomir Taki Marinković demonstrativno napustio studio, kada se ona pojavila u emisiji u kojoj je on gostovao, a zatim joj je i zapretio tužbom.

Tamara nam je otkrila da od emitovanja emisije trpi pretnje i da joj nije jasno zašto se Taki okomio na nju, kada je ono što njegova ćerka radi pred kamerama sramotno.

Ne znam šta dotični Taki hoće od mene. Njemu nije neprijatno kad je gledao ćerkin seks uživo pred kamerama, a od mene jeste. Čovek se plaši da se suoči sa mnom, ne znam koji je razlog i ko stoji iza svega ovoga. Ja nisam otišla na posao koliko mi je loše, Majini fanovi su me napali i izvređali. Želim ponovo da se vidim oči u oči sa Takijem, ne znam zašto beži od mene. Poznajemo se mi vrlo dobro, on je težak folirant. Njega i njegovu ćerku najstrašnije vređaju i govore za njih razne bljuvotine, a on se okomio na mene. Ja ništa nisam uradila sramotno da me čovek napada, a a njegova ćerka to radi svaki dan. Ja ću njega prijaviti ako bude nastavio da mi on i njegovi nazovi fanovi prete – poručila nam je uplašena Tamara.

Podsetimo, prethodnih nekoliko dana je bilo veoma stresno za oca zadrugarke Maje Marinković, te je završio i u Urgentnom centru zbog stresa, ali tu neprijatnim izneneđenjima nije bio kraj.

.

Naime, Radomir se, po napuštanju bolnice, pojavio u jednoj emisiji, gde su ga voditelji iznenadili uvođenjem u studio Tamare Galijano, voditeljke koju je Marinković tužio zbog toga što je izjavila da je on imao odnose sa svojom ćerkom Majom.

Kurir.rs