Definitivno Kraj: Marija Šerifović Nakon 6 Godina Prekida Saradnju!

Showbizz

Definitivno kraj: Marija Šerifović nakon 6 godina prekida saradnju!

Članica žirija ‘’Zvezda Granda’’ pop pjevačica Marija Šerifović, donijela je odluku koja se tiča njenog poslovnog života i najavila velike promjene koje niko nije očekivao.

Ona je na svom Instagramu obavijestila pratioce o potezu koji je povukla a koji je važan za njenu dalju karijeru.

– Nove obaveze i ciljevi zahtijevaju brojne promjene. Kao i u svakom odnosu, pa i u profesionalnom, putevi se razilaze. Želim da vas obavijestim da poslije 6 godina uspješne saradnje nastavljam svoj profesionalni put sa novim saradnicima, a prije svega menadžmentom- rekla je pjevačica pa objavila fotku sa svojim novim menadžerom.

Naravno, starom menadžeru Bošku pjevačica se neizmjerno zahvalila na podršci i saradnji koju su imali proteklih godina, a novom poručila da još uvijek ne zna šta ga čeka.

– Još jednom Braco dobrodošao, sigurna sam da ne znaš kakva zabavica te čeka ali idemo dalje – rekla je Šerifovićeva u videu na Instagramu, te otkrila fanovima još jednu važnu informaciju, reklo bi se za njih onu najvažniju.

– Od danas počinjemo rad na mom novom albumu – rekla je Mara šapatom ostavila uzbuđene i nestrpljive fanove da čekaju nove hitove.

 Grand.online