Za Nos, Oči, Usne, Zadnjicu, Jagodice Dala 50.000 Eura: Anđela Veštica Za Desetke Pukla 20.000 Eura, A Za 3.000 Kubika Mora U Inostranstvo!

Showbizz

Za Nos, Oči, Usne, Zadnjicu, Jagodice Dala 50.000 Eura: Anđela Veštica Za Desetke Pukla 20.000 Eura, A Za 3.000 Kubika Mora U Inostranstvo!

Anđela Veštica, bivša p..no-glumica, otkrila je da ima “desetke”, ali pošto tu ne želi da se zaustavi, rekla je da će ići na novu operaciju u inostranstvo. Anđela ne smatra da bi trebalo da prekine sa operacijama.

– Imam desetke, ali još bih povećala grudi! U Americi ima žena koje ugrađuju i po 3.000 kubika, ali naši doktori ne mogu da nabave tolike implante, pa bih morala da se operišem u inostranstvu – započinje priču Veštica i dodaje da zbog velikih grudi ponekad ima zdravstvenih problema.

– Boli me kičma kada dugo stojim ili čistim po kući. Tada obavezno legnem da se odmorim. Dešava mi se da se ukočim, ali tada odem na masažu i prođe me. Koliko god da je teško, zadovoljna sam, jer ne bih voljela da budem djevojka bez grudi!

Veštica je prvi put uvećala grudi sa 19 godina.

– Tada sam stavila 275 kubika. Ukupno sam imala četiri operacije, a posljednju, kada sam ugradila desetke, radila sam prije šest godina. Nije me mnogo boljelo, muški sam sve podnijela – priča rijaliti zvijezda, koja je na operacije grudi do sada potrošila 20.000 eura.

– Radila sam i nos, oči, usne, zadnjicu i jagodice. Sve operacije sam ukupno platila 50.000 eura. U zadnjicu sam stavila implante veličine moje šake. Prirodno sam imala dobru zadnjicu, ali sam malo stavila u gornji dio kako bi izgledala istrćenije. Mogla sam to i treninzima da postignem, ali me je mrzilo. Sa usnama sam imala velikih problema. Stavila sam biopolimer kada sam imala 19 godina, a usne su mi izgledale kao viršle. Imala sam nekoliko operacija kako bi mi izvadili taj materijal, ali bezuspješno. I pored razgradnje na koju sam išla, nije moguće u potpunosti izvaditi biopolimer. Osuđena sam na to da do kraja života imam velike usne – završava priču Anđela.

(ekskluziva.ba)