Prvo Sam Imala Dvojicu U Jednom Danu, A Onda Osmoricu: Nećete Vjerovati Šta Je Jovana Jeremić Izjavila!

Showbizz

Prvo Sam Imala Dvojicu U Jednom Danu, A Onda Osmoricu: Nećete Vjerovati Šta Je Jovana Jeremić Izjavila!

Jovana Jeremić je voditeljka Pink televizije o kojoj se najviše priča. Nije se libila da javno govori o škakljivim temama – u intervjuima je pričala o svojim i tuđim lapsusima, koleginicama od kojih je bolja, ali i o svom braku i fizičkom izgledu.

Internetom se šeruju snimci njenih intervjua, ali sada je ponovo aktuelan stari snimak, dok je još studirala na Pravnom fakultetu u Beogradu, i to sa takmičenja u besjedništvu.

Jovana je govorila o “lažnim moralistima”, pros..tutkama, srpskim sponzorušama… obučena u crnu haljinu i izgledala potpuno drugačije nego sad. Voditeljka je na početku besjede dobila aplauz, a kada je progovorila – i povike!

– Prvo sam imala dvojicu u jednom danu, rekla je Jovana nakon čega je su krenuli smijeh i aplauz.

– Onda osmoricu… a onda sam prestala da brojim. Ovo su riječi komšinice s kojom sam odrasla, govori Jovana i počinje besjedu i pros..tutkama i moralu, odnosno “nemoralu onih koji osuđuju radnice najstarijeg zanata dok hvale srpske starlete”.

Još im roditelji zadovoljno trljaju ruke… Koliko je samo djevojaka čekalo da se upozna s rukometašima ili Dejvidom Bekamom kad je došao? Kao da će nas to uvesti u Evropsku Uniju!, vikala je Jovana.

– Po čemu su Markesove tužne kurve i pro..tutke Čarlsa Bukovskog nemoralnije od Stendalovih? Mada su i ove poslednje daleko iznad ovih naših, današnjih. Dostojevski je na jedan tas stavio grijehe pros..tutke, a na drugi gubitak ljudskosti i morala i na tom vaganju je k..va dobila oreol svetice. Zapitajte se, koliko majki tako prehranjuje djecu jer im je tranzicija onemogućila da nađu posao čistačice. Čija je pros..tucija gora, majčina?! One koja je spremna na sve da prehrani dijete ili ona prestižna, u separeu nekog kluba? I sve te djevojke glume moralne gromade, a meni sude zbog prekratke haljine koju volim da obučem, a one kada se nađu negdje…. (ekskluziva.ba)