STANIJA ZA 16 GODINA POTROŠILA 18.700 € NA PLASTIČNE OPERACIJE? Radila kapke, usne, nos, jagodice, a na ovo je PUKLA najviše PARA!

Showbizz

STANIJA ZA 16 GODINA POTROŠILA 18.700 € NA PLASTIČNE OPERACIJE? Radila kapke, usne, nos, jagodice, a na ovo je PUKLA najviše PARA!

Starleta Stanija Dobrojević (37) uložila je navodno 18.700 evra u periodu od 2006. do 2022. godine kako bi što bolje izgledala.

Popularna starleta, koja je javnosti postala poznata 2006. godine, posle brojnih plastičnih operacija, sada je neprepoznatljiva.

Javnost je za Staniju prvi put čula pre 16 godina, kada su njene gole slike osvanule na jednom forumu. Zahvaljujući tome krasila je i naslovnicu muškog magazina. Tadašnja studentkinja Ekonomskog fakulteta u Novom Sadu predstavljena je u časopisu kao “srpska seks-bomba koja radi u Americi”.

Seksi starleta je 2013. ušla u “Survajver”, a naredne godine slikala se za čuveni “Plejboj”. Veću popularnost stekla je učešćem u “Farmi”, a potom i “Zadruzi”… I svaki put kad bi se pojavila, Stanija je sve manje ličila na onu studentkinju s početka priče.

Da bi ostavljala muškarce bez daha, starleta je morala da uveća grudi i guzu, smanji nos, popuni usne, podigne kapke, istakne jagodice, ubrizga botoks u lice i vrat….

– Stanija je posle slika koje su se pojavile na forumu “Burek” rešila da stavi silikone u grudi. Prvo je ugradila “trojke”, a potom ih je povećala na “četvorke”! Radila ih je u Americi i platila oko 4.000 evra. Vrlo brzo je operisala i nos u Turskoj – priča starletina drugarica i dodaje da je Dobrojevićeva tokom godina menjala na sebi sve što joj se nije dopadalo:

– Stavila je hijaluron u usne, filere u jagodice i rešila se podočnjaka. Uradila je i tzv. mačje oči, koje su u poslednje vreme veoma popularne na estradi. Pre nekoliko godina je povećala i zadnjicu. Ipak joj je pozadina zaštitni znak! Prema njenim rečima, Dobrojevićeva je stavila fasete na zube od 4.000 evra, ali i nadogradila kosu prirodnom dlakom, koju je platila 3.000 evra!

Ipak, najveću transformaciju doživela je krajem prošle godine, kad je ušla u “Zadrugu 5”. Mnogi su prokomentarisali da je preterala sa plastičnim operacijama i botoksom.

– Staniju ne zanimaju komentari! Važno joj je da je zadovoljna svojim izgledom, a i da se sviđa muškarcima. Mora da izgleda savršeno kako bi imala što više reklama na Instagramu. Mnogo novca zarađuje i na seksi fotkama koje objavljuje na platformi za odrasle – objašnjava sagovornica.

Kurir.rs/K.Đ/Informer