PRIJE NEGO ŠTO SI JE ODUZEO ŽIVOT, MLADIĆ MLADEN ZA SEBE KUPIO 100 SVIJEĆA

Crna hronika

Mladen Dulić oduzeo je sebi život u petak nakon što je na društvenim mrežama pušten snimak u kojem ga ismijavaju na razgovoru za posao.

Jecaji majke Biljane i sestre Dragane koje su u trenutku ostale bez sina i brata parale su tišinu danas na Gradskom groblju u Laktašima na kojem je sahranjen Mladen Dulić (22).

Jedna od komšinica navodi za Novosti da je Mladen kupio 100 svijeća i ostavio ih na stolu prije nego što je izvršio samoubistvo.

Komšije za Mladena imaju samo riječi hvale. Kažu da je bio vrijedan, da je najviše volio da sadi cvijeće za majku. Također ističu da neće odustati od traženja pravde, a najavljuju i proteste. Ranije je objavljeno da je policija uhapsila radnika benzinske pumpe sa video-snimka na kojem je prikazan kako snima Mladena Dulića (22) iz Laktaša, koji se ubio.

Narod pristiže da se oprosti od Mladena. Mladić je sahranjen u bijelom sanduku na koji je majka Biljana pala i zagrlila ga. Ne može da se odvoji od kovčega svog sina, a otac jedva stoji od tuge. Mladenova sestra Dragana tješi roditelje.

crna-hronika.info