Potresna objava majke devojčice ubijene u Vršcu: „Tužnog srca javljamo svojim rođacima…“

Crna hronika

Suzana B, majka trogodišnje devojčice iz Vršca koju je otac Marko B. juče ubio, a zatim izvršio samoubistvo vešanjem, objavila je na društvenim mrežama fotografiju čitulje koju je porodica dala svojoj ćerki.

„Tužnog srca javljamo svojim rođacima, prijateljima i poznanicima da je naša mila i draga P. B. preminula dana 4. oktobra 2022. godine u svojoj trećoj godini. Sahrana će se obaviti 6. oktobra u Vršcu u 16.00 časova. Laka joj zemlja“, navedeno je na čitulji objavljenoj na Fejsbuku Suzane B.

Poznanici i prijatelji Suzane B. ostavili su više od 20 komenara na ovoj objavi, izjavljujući Suzani saučešće zbog tragedije koja ju je zadesila.

„Neka Petru anđeli čuvaju, a neka tebi i tvojim bližnjima Bog podari snage da izdržite“, naveli su, kao i: „Draga moja Suzo primi moje najiskrenije saučešće. Ostala sam nema…a

Podsetimo, stravična tragedija dogodila se tokom jučerašnjeg dana u stanu koji je Marko iznajmljivao u višespratnici u Ulici Vojnički trg 18. On je udavio svoju ćerku, a zatim se obesio.

Kako je portal Nova.rs saznalo, Marko B. bio je prijavljivan za nasilje u porodici, a kako saznajemo sudski postupak je okončan nedavno – 27. septembra kada je kažnjen na uslovnu osudu. Njemu je bila izrečena mera zabrane prislaska žrtvi, Suzani B. Marko B. je tada osuđen na uslovno godinu dana.

nova.rs