STRAŠNO! POGINUO GLUMAC IZ HIT SERIJE: Upravljao automobilom kada mu je pozlilo – zakucao se u zgradu, na mestu mrtav!

Crna hronika

Lesli Džordan (67), urnebesni junak hit serije “Vil i Grejs”, preminuo je danas u strašnoj nesreći

Zvezda serija “Vil i Grejs” i “Američka horor priča” Lesli Džordan, preminuo je danas u 67. godini nakon teške tragedije. Glumac je upravljao automobilom kada se iznenada zakucao u zgradu, najverovatnije jer mu je pozlilo u kolima. Mediji i dalje ne znaju uzrok zbog kojeg je glumcu pozlilo, i prvi navodi tvrde da je “na mestu ostao mrtav”.

Lesli je obeležio hit seriju o prijateljima Vil i Grejs, kao “zakleti neprijatelj” sekretarice i bogatašice Karen. Igrao je u filmovima “Help”, seriji “Call me Kat”, osvojio je nekoliko Emi nagrada i osvajao nagrade za role u serijama “Ružna Beti”, “Luis i Klark”, “Nove avanture Supermena” i mnogim drugim.

Kada je pre dve godine otvorio Instagram nalog, Lesli je postao fenomen.Za kratko vreme je prikupio na milione pratilaca koje je zasmejavao smešnim klipovima koje je objavljivao na ovoj mreži.

Pogledajte trenutak kada je tražio od Ludakrisa da obradi njegovu pesmu:

Ali, i kako je tražio od pratilaca da priznaju – ko je lepši od njih dvoje?

“Svet je postao mračnije mesto bez ljubavi i svetlosti Leslija Džordana”; napisao je Dejvid Šaul, Leslijev agent. “Ne samo da je bio mega talentovan i sa njim je bilo zadovoljstvo raditi, nego je pružio emocionalno utočište nacii u jednom od njenih najtežih trenutaka. Ono što mu je nedostajalo u visini, nadoknadio je velikodušnošću i veličnom kao sin, brat, umetnik, komičar, partner i ljudsko biće”.

Podsetite se kultnih scena sa Leslijem:

mondo.rs