Irena Je Zatekla Svog Dečka U Lokvi Krvi, Rekli Su Joj Da Je Mrtav, A Onda Je Usledio Novi Šok! (VIDEO)

Zanimljivosti

Irena je zatekla svog dečka u lokvi krvi, rekli su joj da je mrtav, a onda je usledio novi šok! (VIDEO)

Aleksej Bikov je po svaku cenu želeo da svojoj devojci Ireni Kolov priredi najveće iznenađenje u životu, i uspeo je u tome. On je isplanirao najbizarniju prosidbu za koju ste čuli, a video koji je objavljen pre 10 godina je i dalje viralan i komentariše se na društvenim mrežama. Aleksej ništa nije prepustio slučaju i angažovao je čitavu filmsku ekipu, od glumaca do režisera.

Irina ništa nije slutila kada je krenula da se sa njim nađe u centru grada. Kada se približila mestu sastanka, začula je sirene Hitne pomoći i videla je da se nešto loše događa. Sve je izgledalo kao fatalna nesreća, a onda se Irena šokirala kada je shvatila da je nepomično telo koje leži pored “smrskanog” automobila upravo Aleksej.

– Mi smo se dogovorili da se nađemo na jednom mestu, ali kada sam stigla, ulica je bila zakrčena automobilima koji trube. Tu je bilo nekoliko ambulantnih kola, dim i krv. Shvatila sam da je osoba koja leži nasred puta zapravo Aleksej. Pritrčala sam i doktor mi je rekao da je moj dečko mrtav. Iste sekunde sam briznula u plač – ispričala je Irena.

Kada je to čuo, Aleksej je ustao, sav obliven veštačkom krvlju, a potom je uzeo cveće, balone i verenički prsten. Irena, koja je bila zapanjena, nije želela da stoji ispred njega, ali Aleksej ju je uporno zaustavljao i grlio.

– Toliko sam pobesnela da sam poželela da ga zadavim sopstvenim rukama – otkrila je ona.

Kada je video njihove veridbe postao viralan, mnogi su potez ovog Rusa okarakterisali kao najbizarniji ikada. Ipak, Irena je izgovorila čuveno “da”.

Pogledajte kako je to izgledalo:

objektiv.rs