Rekli su joj da nikada neće biti majka, a kroz 14 godina rodila je 10 djece

Zanimljivosti

Satu Nordling Gonzalez supruga je i majka 10 djece. Živi u Stockholmu u Švedskoj i svoje trenutke s obitelji dijeli na blogu i Instagramu.

Uvijek je sanjala o velikoj obitelji. Međutim, ona i njezin suprug Andres jako su teško čekali svoje prvo dijete. Nakon pobačaja uslijedile su brojne komplikacije. Za pomoć su se obratili i klinici za neplodnost. Tu je, međutim, Satu bila razočarana. Činilo se da nikada neće moći ispuniti misiju koju je sanjala – biti majka. Trebale su joj dvije i pol godine da ponovno zatrudni.

Njihovo prvo dijete Nicole rodilo se 2008. godine
Sada, Satu i Andres, imaju šest djevojčica i četiri dječaka, a prije samo sedam mjeseci dočekali su najmlađe dijete, Benjamina – Nicole (13), Vanessu (12), blizance Jonathana i Danila (11), Oliviju (8), Kevina (7), Celina (6), Isabelle (3) i Melania (1,5).

Za Satu tipičan dan počinje u 6.30. Svaki dan je vrlo aktivan, jer priprema doručak, vodi djecu u školu, brine o najmlađima, priprema ručak, posprema stan i veš, igra se s mališanima. Kada učenike dovede kući, pomaže i oko zadaće. Kako se večer bliži, igra se pretvara u pripremanje večere, zatim pripremanje djece za spavanje, a kada bajka za laku noć dođe kraju, nakon dugog dana, počasti se kupanjem. Tada ona i njezin suprug odvoje vrijeme za sebe. Zaspi između ponoći i jedan sat ujutro. Noću mijenja pelene, a onda brzo počinje novi dan.

“Biti mama puno je truda i odricanja. Ponekad me obuzme osjećaj umora i prije doručka. Osmijesi i ljubav djece najbolja su nagrada za moju brigu o njima”, kaže Satu.

A koja je njezina tajna vođenja kućanstva s 10 djece?
Puno ljubavi, pravila i poštovanja. Iako je kuća puna djece, Satu uvijek pazi da dom bude čist i uredan, jer joj to puno znači.

Njezin muž puno radi i puno vremena provodi sam s djecom. Vole šetati igralištem, šumom, ići u kupovinu, plivati ​​ili jednostavno uživati ​​na kauču. Zajedno upoznaju svijet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Satu Nordling Gonzalez (@mybabydolls)

Uvijek je okružena djecom. I stvarno uživa u tome.

Koji savjet Satu daje svima koji žele veliku obitelj?

“Slijedi svoje srce. Velika obitelj nije za svakoga. Ali radi ono što stvarno želiš.”

novizivot.net