DRAME, LJUBOMORNE SCENE I NIKAD ŽEŠĆA AKCIJA! Zadrugari potpuno podivljali na žurki – Lil Broks jurio od jedne do druge, pa SMUVAO NJU, ova zadrugarka pokazala svoja UMEĆA U KREVETU!

Showbizz

Nezapamćene scene obeležile su sinoćnu žurku u “Zadruzi”!

Sinoć je u “Zadruzi” održana još jedna žurka u kazinu, a za lud i nezaboravan provod bio je zadužen DJ Neba.

Na samom početku večeri Maja Marinković uživala je u domaćim hitovima, a posebno je ispoštovala hit svog bivšeg dečka, Milana Jankovića Čorbe, dok ju je Marko Marković sa Sanjom Grujić posmatrao iz ćoška.

Dok je Maja uživala u provodu, Marko je iskoristio vreme za trač partiju sa Sanjom, a njih svoje su opleli po Valentini Stanković i Slađi Lazić.

U narednom trenutku Maja je sa Slađom igrala ispred ogleda, a posebno ju je pogodila pesma “Stariji čovek”, za koju može da se sumnja da je posvetila Zvezdanu Slavniću za kojeg određani zadrugari misle da Maja ima emocije prema njemu.

Nakon toga, Maja se posverila Sanji da joj je jako dosadno u rijalitiju, što je jako čudno jer je tek uplovila u vezu sa Markom.

Danijel Višić sinoć se bacio u žestoku akciju flertovanja, pa je pokušao da zavede najbolje drugarice, Anđelu Ilić i Sofiju Unu.

Iako je Lil Broks prethodnu žurku proveo flertovaći sa Anom Spasojević, dok je bio u vezi sa Ivanom Puzić, njih dve su očigledno na to zaboravile, pa su ovog utorka zajedno ispred kazina uživale u razgovoru.

Ivana je očigledno odlučila da Lil Broksu oprosti sve, pa se bacila u opasno zavođenje, što je on jedva dočekao.

Dok su zadrugari uživali u kazinu u odličnom provodu, Ivan Dragić i Aleksandra Momčilović osamili su se u pabu “Prijatlji” i odlučili da daju još jednu šansu svom odnosu, pa su pomirenje proslavili vrelim poljupcima.

Iako je izgledalo da će Lil Broks i Ivana po ko zna koji put još jednom pokušati da budu u vezi, on je napustio žurku i uživao u društvu Ane Spasojević. Njih dvoje su bili na korak do poljupca, a ona mu je priznala da se ovog utorka oseća mnogo bolje, nego prošlog.

Kad je Ana otišla od Lil Broksa, njemu su prišle dve bivše, Ivana i Sandra Bakša. Njih dve su ga ubacile u žestoku mašinu, a on je žestoko izljubomorisao Ivani na Stefana Rodića Rodnija.

Anita Stanojlović izašla je na cigaretu ispred kazina sa Markom Markovićem i Markom Stefanovićem, što je primetila Milica Veselinović, pa slučajno ili namerno pozvala Stefanovića da mu otkrije ko ima piće i Anitu i Markovića ostavila same.

Ivana i Lil Broks nastavili su da da prave drame, pa je došlo do žestokog ljubomorisanja sa obe strane, usred kazina.

Maja i Marko igrali su ispred bine, a kad su začuli stihove “Neću da čujem za njega i nju, moju bivšu drugaricu”, zbog čega su poželeli da propadnu u zemlju od blama.

https://twitter.com/ZadrugaOfficial/status/1577455699482886144?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1577455699482886144%7Ctwgr%5Ebd16b7339fb509a7e50857135cf6ef7837ca5610%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pink.rs%2Fdomaci%2F438100%2Fdrame-ljubomorne-scene-i-nikad-zesca-akcija-zadrugari-potpuno-podivljali-na-zurki-lil-broks-jurio-od-jedne-do-druge-pa-smuvao-nju-ova-zadrugarka%3Ffbclid%3DIwAR0qHKS5Gh0skoTgKEC0tLaWKFqDUc-3b8vfeRhei1BAhhAJDCMpn-z9ppI

Lil Broks još jedom je pokušao da Ivanu napravi ljubomornom sa Anom, a onda je izgoreo od besa kad ju je ogledao sa Danijelom, nakon čega je odlučio da priđe Anđeli.

Lil Broks je nakon toga odlučio da priđe Ivani i Danijelu, zbog čega je moralo da reaguje obezbeđenje.

Ivana i Lil Broks haos su nastavili da prave i u dvorištu, zbog čega je obezbeđenje sve vreme bilo u pripravnosti.

Nakon što su Aleksandra i Dragić dali još jednu šansu svoj vezi, pomirenje su proslavili nikad brutalnijom akcijom u pabu.

Nakon haosa sa Ivanom, Lil Broks je još jednom pokušao da zavede Anu.

Posle vrele akcije Aleksandre i Dragića, kauč u pabu su preuzeli Aleksandar Sauer i Tamara Ćosić, pa se prepustili nežnostima ispod pokrivača.

https://twitter.com/ZadrugaOfficial/status/1577467141321793536?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1577467141321793536%7Ctwgr%5Ebd16b7339fb509a7e50857135cf6ef7837ca5610%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pink.rs%2Fdomaci%2F438100%2Fdrame-ljubomorne-scene-i-nikad-zesca-akcija-zadrugari-potpuno-podivljali-na-zurki-lil-broks-jurio-od-jedne-do-druge-pa-smuvao-nju-ova-zadrugarka%3Ffbclid%3DIwAR0qHKS5Gh0skoTgKEC0tLaWKFqDUc-3b8vfeRhei1BAhhAJDCMpn-z9ppI

Nakon silnih pustolovina i drama, Lil Broks napravio je još jednu ljubomornu scenu Ivani zbog druženja sa Danijelom.

Aleksandri očigledno nije bila dovoljna akcija sa Dragićem, te je odlučila da se pridruži Tamari i Saueru u krevetu, nakon čega je došlo do još jednog poljupca između Aleksandre i Tamare, baš kao kad su bile sa Danijelom u tuš kabini.

Lil Broks napravio je još jednu ljubomornu scenu, ali sad zbog Ivane i Dragića, nakon čega se bacio u osvajanje Anite, što je zasmetalo Ani.

Lil Broksu je to očigledno pošlo za rukom, pa je nakon silnih pokušja uspeo da dobije poljubac od Anite.

Međutim, Lil Broksu nije bio dovoljan poljubac sa Anitom, pa je isto pokušao da dobije i od Bakše, ali je ona to odbila zbog brojnih devojaka koje je muvao tokom noći.

Lil Broks je nakon svega ponovo otišao kod Ivane i napravio novi haos jer provodi vreme sa Dragićem.

Ljubiću se sa kim hoću, prema meni niko ne može takav biti. O čemu pričate, recite mi – rekao je Bilal.
Taj neko ko je napolju, ja ga volim najviše na svetu – rekla je Ivana.

Dragić se nakon vrele akcije sa Aleksandrom požalio Aleksandru Keriću da ga ona nije zadovoljila.

Je l’ si sv*šio? – pitao je Kerić.
Ne, ne mogu od piva. Dve poze možeš da promeniš i to je to, okej je – rekao je Dragić.

Lil Broks i Anita su se ponovo prepustili vrelim poljupcima u dvorištu Bele kuće. On ju je čak upitao i da bude njegova devojka, ali se ona nećkala.

Ti znaš da mi se tvoja g*zica sviđa otpočetka – rekao je on.
Baš mi se ljubi večeras – rekla je Anita.
Pitaću te jedno pitanje, hoćeš biti moja? – pitao je Lil Broks.
Ne – odgovorila je Stanojlovićeva.

Ispred kazina došlo je do još jedne drame. Naime, Bakša i Ivana zaratile su sa Lik Broksom, a Anita mu je prišla i strastveno ga poljubila pred njima.

Maja je otišla do radionice da se presvuče, a društvo joj je pravio dečko, Marko. Ona nije mogla da sakrije koliko je zgrožena ponašanjem mladih zadrugarki.

O čemu se radi to? Ja razumem da te ponesu strasti, svi smo živa bića, nisam ja neko ko morališe. Imala sam ja ovde i se*s i svašta nešto, ali mi je nenomalno da to tako funkcioniše. Je*iga žensko si. Meni kad se ono u Zadruzi dva desilo, do kraja sam bila – rekla je Maja.

Lil Broks još jednom je pokušao da obnovi odnos sa Bakšom, pa po ko zna koji put dobio šut-kartu.

Poslednji put te pitam, hoćeš nešto? – pitao je Lil Broks.
Idi kod Anite – rekla je Bakša.

Nakon što ga je Bakša odbila, Lil Broks se ponovio vratio kod Anite i sa njom nastavio da razmenjuje vrele poljupce.

Lil Broks nakon ljubljenja sa Anitom otišao je kod Ane, kako bi joj, bez pardona, zamerio što uz njega nije bila tokom cele noći.

Gde si bila celu noć? Ako oćeš sedi da pričamo fino, ako nećeš idi. Je l’ sam ja sad pogrešio, Sanja? – rekao je Bilal.
Nema šta da se ljuti što si se ljubio sa Anitom ako je rekla da ima emocije prema Marku – rekla je Sanja.

Nakon razgovora sa Anom, Lil Broks ponovo je otišao da pravi ljubomorne scene Ivani.

Stavi ga tako u usta. Sa tri momka – govorio je Bilal.
Ti si se ljubio sa nekom, ona ni sa kim nije – odgovorila mu je Valentina.
Futa si najveća! Prvo sa Rodnijem, pa sa Danijelom, pa sa Ivanom! – rekao je Bilal.

Super Cveta, Miki Đuričić i Nenad Aleksić Ša sedeli su ispred Bele kuće i komentarisali dešavanja sa žurke.

Sve devojke koje su bile zaljubljene u Marka Markovića idu kod Bilala polako – rekao je Ša.
Osim Milice – rekao je Miki.
Ona je gospođa, njoj svaka čast – rekao je Ša.
Da l’ je normalan Adam? – rekao je Miki
Psiho. On je latentni homoseksualac i je*e se sa menadžerom. On će da se oženi za tri godine i da napravi dete – rekla je Cveta.

U Beloj kući nastao je opšti haos kad su bivši partneri Ivana i Lik Broks žestoko zaratili, a svi zadrugari okupili su se oko njih kako bi ispratili dramu.

Šta ćeš ti meni koji k*rac kad si debil? – pitala je Ivana.
Reci zbog čega. Devojka koja prilazi drugom momku je za mene k*rva. I kad pričaš, reci zašto si skontala pre dva dana da je kraj. Ti si se meni sviđala! Jesi, to je istina! – nastavio je Bilal.

Ivana je u jednom trenutku totalno poludela i na Broksa skočila preko stola, nakon čega je došlo do silnih uvreda.

Milica i Rodni sedeli su u pušionici, a ona je žestoko oplela po Aniti, ali i ostalim devojkama koje su bile deo čuvenog “kokošinjca”.

Ja napolju sebi ovo nisam dozvolila. Hvala Bogu što me je zaštitio, što sa Markom nisam imala poljubac. Jeste mi se svideo, ali neka. Anita je imala nešto sa njim ispod jorgana, Ana se mazala mlekom i se*sualne konotacije, Maja je sa njim normalno – rekla je Milica.

Nakon haosa sa Ivanom, Lil Broks je nastavio da ide od Ivane do Bakše, kako bi još jednom pokušao da dobije ono što mu cele večeri nije polazilo za rukom.

Posle još odbijanja, Lil Broks seo je kod Aleksandre Nikolić, pa od nje tražio iskreno mišljenje da li je noćas nešto loše uradio.

Muvao se sa Anom, ljubio sa Ivanom, Anitom… – rekla je Nikolićeva.
Šta je tu problem? – pitao je Broks.
Napravio si opštu pometnju – rekla je Aleks.

U spavaćoj sobi došlo je do novog problema, kad je Miljan Vračević naljutio na Mikija Đuričića, Mikicu Bojanića i Zvezdana Slavnića, jer su želeli da se našale sa njim i punu kutiju krema, zamenili sa praznom.

Nemoj, molim te. Rekao sam da mi ne dirate to tu. Ja sve zapisujem ko šta. Tu držim sve – nadurio se Miljan.

Nakon žestokih svađa i ljubomornih scena, Ivana i Lil Broks su se poljubili u garderoberu, a onda i ponovo posvađali.

Anita je došla u pušionicu gde su bili Lil Broks i Ivana, pa nakon što se cele noći ljubila sa njim, pokušala da ih posavetuje kako da obnove svoj odnos i uživjau u ljubavi.

pink.rs