KRISTINA SE PORAĐA PRED KAMERAMA RIJALITIJA: Kristijanova Verenica Iznela Detalje, Ima MOLBU Za Produkciju, A Evo Ko Još ULAZI

Showbizz

KRISTINA SE PORAĐA PRED KAMERAMA RIJALITIJA: Kristijanova verenica iznela detalje, ima MOLBU za produkciju, a evo ko još ULAZI

Trudna verenica Kristijana Golubovića, Kristina Spalević, ulazi u rijaliti “Zadruga 6” kako bi se udala za Kristijana i porodila pred kamerama! Pevačica koja je u šestom mesecu trudnoće, i žestoki momak uskoro će se venčati u rijalitiju, a Kristina pregovara sa producentima da posle svadbe ostane u “Zadruzi”.

– Uskoro stižem u rijaliti kako bih se udala za mog Kristijana, a pregovaram sa produkcijom da tamo ostanem i porodim se! To će biti pravi spektaki za gledaoce, Kristijan i ja pomerićemo granice kad je u pitanju rijaliti. Tako bismo nas dvoje sa budućim sinom podigli standarde i pomerili granice kada je u pitanju rijaliti – kaže Kristina Spalević.

Folkerka se uveliko sprema i za gala svadbu, koja će uskoro biti pred kamerama.

– Na našem venčanju biće između 50 i 100 zvanica, među kojima su naši dragi prijatelji i porodica. Već sam smislila kakvu venčanicu želim, ali neću jos ništa da kupujem jer čekam da mi jave tačan datum svadbe.

lako ima stomak do zuba, pevačica je spremna da se u rijalitiju obračuna s onima koji su je ogovarali:

– Znam da će se Kristijan nervirati kada me pojedini zadrugari budu napadali, ali umem ja i te kako da se branim! Po prirodi sam veliki borac, a posebno sam se naoštrila ovih dana dok sam gledala snimke na kojima neki laju o meni!

Kristijan je pred sam ulazak u “Zadrugu 6” ispričao da jedva čeka venčanjee u rijalitiju.

– Izabrali smo prstenje, samo čekamo da ga stavimo jedno drugome na ruku. Na dan venčanja ući će i naši kumovi, jer se sigurno neću okumiti sa nekim iz rijalitija. Ja tamo nemam prijatelje, oni su samo moje kolege. U rijalitiju je skup idiota i niko od njih ne može da bude moj kum! – rekao je Golubović.

Kurir.rs/Informer