Sa sedam godina je nosila tonu šminke, pila je energetska pića i plesala u baru, a danas izgleda ovako!

Zanimljivosti

Američki rijaliti s djevojčicama koje žele da postanu misice je svojevremeno izazvao velike kontroverze i osude javnosti. Užasi te djece ne prestaju ni kada se reflektori ugase, a desetogodišnja Hani Bu Bu je najbolji dokaz za to.

Mala televizijska zvijezda koja je u sedmoj godini učestvovala u emisiji “Toddlers & Tiaras“ i dalje s majkom Džun obilazi mjesta na kojima se okupljaju rijaliti zvijezde. Hani Bu Bu je ovih dana bila na premijeri rijalitija “Marriage Boot Camp: Reality Stars“.

Mala Alana (to joj je pravo ime) je poslije “Toddlers & Tiaras“ imala i svoj šou “Here Comes Honey Boo Boo“ u kom je učestvovala i njena porodica.

Samo tri godine od kada su mediji, roditelji i psiholozi širom svijeta ostali zgroženi idejom njene majke da je na taj način unovči, Alana s lažnim biserima oko vrata, s vještačkim trepavicama, u sandalama na štiklu i groteskonom haljinom šalje poljupce fotoreporterima.

Televizija TLC koja je emitovala “Here Comes Honey Boo Boo“ je prekinula snimanje pošto su saznali da je mama Džun Šenon bila u vezi sa osuđenim pedofilom Markom Mekdenijelom.

Socijalna služba je sprovela neku vrstu istrage u ovoj porodici kada je u emisijama prikazano da mala Alana pije piće koje je mešavina gaziranog soka i Red Bula, kao i da pleše za pare u baru. Njena majka je tada rekla da je Alana plesala u baru koji je blizu koledža, a ne na “nekom jeftinom mjestu“.

seharica247