Turčin Junus postao je srpski zet, ali majka je bila protiv veze sa Milenom jer su mislili da ih “SRBI MRZE”: Sad pravi haos na proslavama uz ove domaće hitove

Zanimljivosti

Junus Emre Dogan (24) iz Alanje zbog ljubavi krenuo je za svojom devojkom Milenom iz Beograda i sada ne da voli samo svoju devojku, već i Srbiju.

Junus je radio u Turskoj kao animator u hotelu, ali zbog pandemije koja je uvelan striktna pravila fizičke distance, počeo je da radi na plaži. Ovo je bio ključan događaj u njegovom životu jer je tako upoznao Milenu.

– Radio sam u hotelu i studirao, bila je korona i tada sam morao da radim na plaži, upoznali smo se i ostali u kontaktu. Ona se vratila u Srbiju jer je imala operaciju, i ja sam joj stalno pisao, ali drugarski. Nisam ni slutio šta će se desiti.

Živeo je na relaciji Srbija – Turska i uživao u svakom momentu boravka u Beogradu.

– Milena je dolazila, ali sam i ja dolazio. Tada je nastava na fakultetu bila onlajn, i ja sam odlučio da dođem ponovo u Beograd. Bio sam u Februaru, pa sam se vratio kući i rekao da dolazim ponovo u aprilu. Tada mi je majka bila u čudu – rekao je za “Telegraf”.

Za godinu dana, Milena i Junus otkrili su da se vole.

– Zajedno smo od 2020. godine. Ja sam tada završio i fakultet, pa sam rekao mojima da dolazim ovde, u Srbiju. Tako je i bilo – priča kroz osmeh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emreković (@turcinusrbiji)

Podršku porodice na samom početku nije dobio.

– Mama je bila protiv da dođem, jer je važilo da Srbi nas ne vole, ali to nije istina. Kada su upoznali Milenu, onda je sve bilo u redu. Slavili smo i mladence, svadba je u septembru, a sledeća poseta Turskoj sad krajem meseca – rekao je srpski zet.

Junus voli Srbiju, ali dve stvari najviše.

– Volim Srbiju, svi su dragi i srdačni, uvek kad kažem odakle sam pokušavaju da mi kažu nešto na turskom, to mi je baš simpatično. Volim mnogo vašu muziku i hranu. Uz narodnu muziku sam naučio jezik a najviše volim da slušam Tomu Zdravkovića, i slušam ga više od Milene. Jedino mi smeta jer je grad ogroman, mnogo veći od Alanje, ako to uopšte može da bude zamerka neka

Svadba u Alanji, a običaji “mešano”
– Svadbu smo zakazali za septembar, biće u Alanji i običaji će biti mešani jer imamo i goste iz Srbije, moramo svima da se prilagodimo – priča nam dok se Milena smeška u pozadini.

Planove, kako kaže, nemaju.

– Lepo nam je i nadam se da će tako i biti, nemamo neke planove. Ali znam da smo zasigurno ovde još 5,6 godina. Za dalje ne znamo, nismo razmišljali – završava svoju priču za “Telegraf”.

zena.blic.rs