Velika tuga: Preminula mlada srpska rukometašica od posledica saobraćajne nezgode

Crna hronika

Marija Pavlović je imala samo 34 godine

Rukometni savez Vojvodine je sa žaljenjem obavestio rukometnu javnost da je od posledica sinoćne saobraćajne nezgode, tragično preminula Marija Pavlović, član tima ŽRK “Temerin”.

Marija je rođena 1988. godine i igrala je na poziciji golmana. U svojoj igračkoj karijeri branila je boje Slodesa, Milenijuma, Železničara iz Inđije, Sloge, Juniora, Mladosti iz Nove Pazove i Petrovaradina.

Zbog tragičnog događaja i gubitka mladog života, utakmica između RK Beograda i ŽRK Temerina, koja je bila zakazana za danas od 18:30 časova bila je odložena.

Doneta je odluka i da sve utakmice Super B rukometne lige za žene koje su na programu ovog vikenda počnu minutom ćutanja.

Vatrogasci morali da izvlače povređene

Marija Pavlović je poginula, a G. P. (31) je povređena u sudaru dva putnička automobila kod Grmovca koji se dogodio jutros, nešto pre tri sata.

Do udesa je došlo kada je D. K. (29), upravljajući vozilom marke “VW passat”, udario u vozilo “opel”, kojim je upravljala M. P.

Prema nezvaničnim saznanjima D. K. je imao 1,39 promila alkohola u krvi. On je nakon nesreće uhapšen.

– Desila se saobraćajna nesreća koja se završila smrtnim ishodom. U pitanju je mlađa ženska osoba. Naše ekipe su sprovele sve mere za protokol teške traume. Ženu koja je preživela prevezli su u Urgentni centar – kazala je za RTS doktorka Milana Popović dodajući da je mlađa ženska osoba, starosti oko 30 godina, preminula.

Sudar je bio jak, zbog čega su pozvani i vatrogasci kako bi pomogli u izbavljenju putnika.

(Telegraf.rs)