3 SATA GA ČEKALA PRED OLTAROM, ON SE NIJE POJAVIO: UMESTO DA TUGUJE, URADILA JE OVO I ODUŠEVILA CEO SVET!

Zanimljivosti

Najlepši dan joj se pretvorio u noćnu moru

Mislila je da je on onaj pravi, da će kraj njega dočekati starost. Bila je sigurna u njegovu ljubav, a ono što joj je on priredio nikad neće moći da oprosti ni da zaboravi.

Marija i Mark su zakazali venčanje, mesecima pripremali sve i pobrinuli se da svaki detalj bude savršen, a onda je svanuo i taj dugoočekivani dan.

Njihovo venčanje bilo je zakazano za 12 sati, tačno u podne. “Ustala sam tog jutra, srećnija nego ikada pre. Na momente sam pomišljala da na svetu trenutno ne postoji srećnija devojka od mene. Momenata kada sam obukla venčanicu bio je za mene izuzetno emotivan”, rekla je ona za Dejli mejl.

Nešto pre 12 časova zaputili su se ka crkvi i čekali da se svi gosti skupe. Svi su stigli, osim njega. Od mladoženje ni traga, ni glasa.

“Pomislila sam da se zaglavio negde na putu jer je vikendom uvek guzva. Prošlo je 30 minuta, a onda i sat vremnena i onda sam počela da brinem. Zvala sam ga bez prestanka, ali telefon je bio ugašen”.

Tri sata kasnije, mladoženja je rešio da se oglasi

“Pustio me je da 3 sata čekam, pa se tek onda setio da bi mogao i da se javi. Pozvao me je i rekao: “Izvini, ja ovo ne mogu. Ne volim te više”.

“I samo tako, bez dodatnog objašnjenja, najlepši dan u životu mi se pretvorio u noćnu moru, a dani nakon toga u pravu agoniju. Ne moram ni da vam kažem da dodatno objašnjenje nikad nisam dobila. On se odselio u drugi grad, pa ga više ni ne srećem, a i danas se pitam gde sam to pogrešila i kako nisam videla znakove upozorenja”.

Iako je prvo bila u šoku, ono što je Marija uradila je oduševilo sve. S obzirom da je restoran već bio plaćen, a hrana spremljenja, ona je odlučila da ovaj dan ne bude potpuni promašaj.

Kontaktirala je sa ljudima iz svratišta za beskućnike i umesto svatova, ugostila njih.

“Osmeh na njihovim licima je uspeo da mi popravi dan. Bolje nije moglo da se zarši”, zaključila je ova nesuđena mlada.

Kako biste vi postupili na njenom mestu?

.kurir.rs