Borna nakon svađe s Vlatkom: ‘Sukobi su uvijek nužni. Bez tog teško možete biti javna osoba’

Showbizz

Na svečanom otvorenju Zagreb Design Weeka odvažnim se izdanjem istaknula Borna Kotromanić. Prošetala je u kombinaciji “vrućih hlačica” i sandala s vrtoglavo visokim potpeticama

Zagreb Design Week ove se godine “preselio” na novu lokaciju, u središnju zgradu Akademije likovnih umjetnosti te Park skulptura ispred nje. Svečano otvorenje devetog izdanja jedne od značajnih domaćih umjetničkih manifestacija u utorak navečer je privuklo mnoge posjetitelje, a među njima se našlo i nekoliko poznatih imena.

U druženju, piću i razgledavanju izložbe uživale su modna agentica Tihana Harapin Zalepugin (70), glumica Petra Kurtela (39), voditeljica Daniela Trbović (58) te blogerica Borna Kotromanić (52).

– Bilo je super, iznenađena sam jer je ovogodišnje izdanje mnogo veće nego dosad. Trebala su mi dobra dva sata da sve obiđem! Ima super i inovativnih stvari, zapeo mi je za oko interaktivni muzej na Kornatima, kućice za pse, svijeće sa sojinim voskom… – priča nam oduševljeno Borna.

Dodaje kako na sličnim manifestacijama često pronalazi ponešto za svoj dom i ormar.

– Volim otkrivati i podržavati hrvatske umove i brendove, ponosna sam kad radimo sjajne stvari – ističe blogerica. Pažnju je privukla dojmljivom kombinacijom “vrućih hlačica” i sandala s vrtoglavo visokim potpeticama.

– Ekstremno je vruć dan, i u ovome mini izdanju mi je prevruće. Bijelo paše uz preplanulost, inače se dobro osjećam u svom tijelu, ali naravno da je čovjek nakon mora još komforniji i da mu je tijelo u prvom planu. Ipak, najdraže mi je biti u kupaćem kostimu – smije se Kotromanić i dodaje kako je zlobni komentari na njezine stylinge ni najmanje ne diraju.

– To je normalno, svi drukčije izgledamo i razmišljamo. Ima puno ljudi koji me vole i razumiju i mislim da smo na višim vibracijama od ovih ostalih – uvjerena je.

Znači li to da se Borna više neće upuštati u “internetske ratove”, poput onog nedavnog s bivšom voditeljicom Vlatkom Pokos (52)?

– Ne, sukobi su uvijek nužni! Ne možete biti javna osoba ako niste spremni ući u konflikt. Ne ulazim u konflikte kako bih dobila pozornost nego, kad mi se nekim stvarima agresivno ‘maše pred očima’, smatram svojom dužnošću upustiti se u takvo nešto – rekla je.

U Parku skulptura susreli smo voditeljicu Danielu Trbović, koja je prije razgledavanja izložbe uživala u druženju s prijateljima.

– Naletjela sam na ljude koje nisam dugo vidjela nakon ljeta, ovo nam je okupljalište. Strašno volim ovaj prostor i vrt, jako je lijepo – kaže Trbović i dodaje kako često posjećuje slične događaje jer se njezina sestra i šogor bave namještajem i interijerima.

– Posredno i ja nešto tu i tamo upijem i ‘upiknem’ – rekla je Daniela kroz smijeh.

24sata