Zar se ovako izlazi na crveni tepih? Muž Marije Petronijević pun je kao brod, a zbog izdanja u kome se pojavio svi ga ogovaraju (FOTO)

Showbizz

Kada se glumica Marija Petronijević povukla iz javnosti i posvetila životu na selu, često je delila fotografije sa imanja, ali svog izabranika nikako nije pokazivala, niti je govorila o njemu. Tek kasnije se ispostavilo da je suprug Marije Petronijević bogati humanitarac i IT stručnjak iz Loznice Milinko Isaković.

Isaković je od Marije stariji osam godina a svojevremeno se zahvaljujući svojim zaslugama našao u medijima. Naime, on je organizovao dobrotvornu akciju „Milinko vam daruje“, sa ciljem da ukaže pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.

„Sve ono što čovek čini tokom svog života najčešće je posledica unutrašnje potrebe i njegovo traganje za načinom da ostvari vlastitu sreću, zadovoljstvo ili da postigne neki duševni mir. Želeo sam da učinim nešto za sebe i druge, i tako sam krenuo“, rekao je tada Milinko, koji je sinoć prvi put posle dužeg vremena pojavio u javnosti i to ruku pod ruku sa Marijom.

Skladni bračni par prošetao je crvenim tepihom, a zbog jednog detalja na Milinkovoj garderobi mnogi su ih ogovarali. Naime, fleka na njegovoj majici, postala je glavna tema ogovaranja.

Izvor: story.rs