PJEVAČICA BEZ DLAKE NA JEZIKU, OBRAČUNALA SE SA KOMENTATORIMA: NEZGRAPNI SU TI KUKOVI

Showbizz

PJEVAČICA BEZ DLAKE NA JEZIKU, OBRAČUNALA SE SA KOMENTATORIMA: NEZGRAPNI SU TI KUKOVI

Pjevačica Rada Manojlović odlučila je da okrene novi list i da se sa svim twitterašima koji je napadaju obračuna putem društvenih mreža. Rada Manojlović se dosad u više navrata žalila kako je mnogi vrijeđaju zbog izgleda i oblačenja, pa je počela da odgovara onima koji je “pljuju”.

Tako je na komentare da “nije više za miniće kao nekada”, jer je, kako pišu, “puna celulita”, ali i na tvrdnje da joj rođena sestra, koja joj je i menadžer, “veze sa mozgom nema”, pjevačica bez ustezanja odgovorila:

– Pođi od sebe, ne bih o tvojim nedostacima, ali zaista ih imaš! Samo što ti nedostatak struka i nezgrapnu građu kukova i nogu ne možeš da popraviš, a ja mogu da se zategnem za dva mjeseca. I vrijeđanje za sestru, vidim, podržavaš! Možemo svi da budemo zli – odgovorila je Rada.

Na drugi komentar Rada je napisala sljedeće:

– Ja mogu da budem mnogo gora i surovija od tebe, ali ne želim i neću da se to meni vrati. A i ne priliči mi (mada da sam pod nekim pseudonimom, mislim da bi plakala do sada)! Tako da, ne ujedaj, jer se ljudi, vjerovala ili ne, brane, a ja mogu da ujedem još jače. Nemoj! – odgovorila je pjevačica.

Moram biti svjesna da za ironiju i sarkazam treba malo više moždanih vijuga. Bukve će zauvijek biti bukve! – napisala je Rada u trećoj poruci na vrijeđanja, piše Blic. O Manojlovićevoj se, podsjetimo, juče naširoko pričalo i zbog tvrdnji da njen bivši dečko i kolega Milan Stanković i ona već 15 godina trpe zlostavljanje.

hayat.ba