Dvije sestre željele selfie sa slapova u Indiji: 6 članova obitelji poginulo spašavajući ih

Svijet

Prestravljeni svjedoci pozvali su lokalne službe i spasioce. Međutim, bilo je prekasno i svi su poginuli osim Sulekhe Singh (22), supruge jednog od bratića obitelji

Obiteljsko putovanje na slapove Ramadha u Chhattisgarhu u Indiji pretvorilo se u strašnu tragediju u kojoj je poginulo 6 ljudi, prenosi Mirror.

Dvije sestre ušle su u vodu i željele su napraviti selfie ispred slapova. Shraddha (14) and Shweta Singh (22) fotografirale su se u vodi kada je mlađa skliznula s kamena i upala u duboku vodu.

Svemu su svjedočili članovi njihove obitelji koji su odmah pohitali da ih spase. Trojica braće, bratić i njegova žena ušli su u vodu držeći se za ruke i napravili ljudski lanac kako bi mogli doći do sestara.

Prestravljeni svjedoci pozvali su lokalne službe i spasioce. Međutim, bilo je prekasno i svi su poginuli osim Sulekhe Singh (22), supruge jednog od bratića obitelji.

Ronioci su dva dana tragali za tijelima dok ih nisu sve pronašli i izvukli iz vode. Preživjela žena je u bolnici i još uvijek je u životnoj opasnosti. Lokalna policija sada je postavila znakove koji upozoravaju posjetitelje da ne ulaze u vodu i da se ne kupaju na tom mjestu.

24sata