SHARON STONE ŠOKIRALA FANOVE: PRIUŠTILA SEBI ‘HOLIVUDSKI IZGLED’

Svijet

SHARON STONE ŠOKIRALA FANOVE: PRIUŠTILA SEBI ‘HOLIVUDSKI IZGLED’

Sharon Stone nedavno je proslavila svoj 65. rođendan, a tim povodom se odlučila našaliti sa svojim obožavateljima objavivši fotografiju nakon “estetske operacije”. Ovog petka je glumica prepoznatljiva po ulozi u filmu “Basic Instinct” podijelila fotografiju na kojoj joj usne djeluju dramatično “napuhane”. Njen novi izgled bio je rezultat korištenja Wax Lips – slatkiša u obliku prevelikih, crvenih usana. Na fotografiji Sharon nosi crno-bijelu pidžamu na tufnice te pozira pored rođendanskog balona.

“Uspjela sam. Konačno”, napisala je Stone uz fotografiju te poručila da je sebi priuštila “holivudski izgled”.

-Ponekad dobijete tačno ono što želite – našalila se Sharon.

Njeni fanovi u sličnom tonu reagovali su na fotografije uz poruke da “izgleda potpuno prirodno”, kao i da se “jedva vidi razlika – lijepo urađeno”. Kada se radi o estetskim zahvatima, glumica je ranije za Vogue Arabia otkrila da je često koristila botoks – sve dok nije doživjela moždani udar zbog čega je ponovno razmotrila procedure.

-Bilo je perioda super slave kada sam dobijala botoks i filere i ostalo, a onda sam imala veliki moždani udar i devetodnevno krvarenje u mozgu i morala sam da imam preko 300 injekcija botoksa i filera kako bi mi se jedna strana lica ponovo podigla – ispričala je tada.

Ovo mučno iskustvo promijenilo je način na koji Stone gleda na estetske operacije.

hayat.ba