Svi gledaju U ŠAKE DŽEJ LO NA VENČANJU: Detalj koji je savršenstvo i sa kojeg je teško skrenuti pogled

Showbizz

Venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka je već danima glavna tema, pomno se prati i analizira do najsitnijih detalja svaki osmeh, svaka venčanica, frizura, šminka i naravno nokti!

Već godinama znamo da šta god Džej Lo obuče ili uradi po pitanju svog izgleda postane planetarno popularno, a pored svih velelepnih detalja sada je došao na red i njen manikir sa venčanja.

Nakon što je na prvom venčanju u Las Vegasu nosila toplu sivu boju noktiju, sada je odabrala klasično mlečnu roze nijansu za manikir i oblik badema, koji je kreirao njen omiljeni umetnik za nokte, Tom Bačik.

Inače, u poslednje vreme je ovakav mlečni manikir noktiju omiljen među nekim slavnim osobama, kao što su Zendaja, Miranda Kar i Kajli Džener, a čini se da je i Dženi sada samo stavila tačku na i novog omiljenog trenda.

Ova boja noktiju daje posebno otmeni šmek svakoj odevnoj kombinaciji, jer nije potpuno belo ili svetlucavo, jer se umesto toga, ova kremasta boja nalazi negde između bele i bež.

Mnogi vole ovaj manikir jer je čist i jednostavan, a opet privlačan i svetao. Trend mlečnih noktiju je jednostavan odabir koji je uvek atraktivan.

zena.blic