ČUVENI FITNES GURU je 2014. samo misteriozno nestao: Pričalo se da ga kućna pomoćnica DRŽI KAO TAOCA i to je bila jedna od BIZARNIH teorija, a sada se tek zna zašto ga GODINAMA NIJE BILO

Showbizz

Godinama su se svi pitali šta se dogodilo sa fitnes guruom Ričardom Simonsom, sada se zna pravi razlog njegovog nepojavljivanja u javnosti.

Ričard Simons bio je jedna od omiljenih poznatih ličnosti u Americi 1980. godine, ali je nakon 2014. godine potpuno nestao sa javne scene.

Pre toga, gde god da pogledate, ekscentrični zabavljač je bio tu baš kao i njegove entuzijastične TV emisije, snimci vežbanja, reklame… Simons je 30 godina bio izložen očima javnosti.

Kružile su brojne teorije o tome šta se dogodilo sa fitnes zvezdom, među kojima su bile i one da ga kućna pomoćnica drži zatočenog kao taoca do priča o operaciji promene pola. Dokumentarac “TMZ istražuje: šta se zaista dogodilo Ričardu Simonsu”, otkriva pravi razlog. Simonsa godinama nije bilo zbog urođene mane.

Glavni urednik TMZ-a Fabijan Garsija rekao je: „Nešto što mu se dogodilo pri rođenju direktno je povezano sa njegovim nestankom – urođena mana je značajno uticala na zdravlje njegove noge. Rođen je bez kostiju u stopalu i to je uzrokovalo fizičke i emocionalne probleme.” Producent filma izjavio je da se fitnes zvezda zbog bolova okrenula hrani.

Simonsu je 2014. lekar rekao da mu je potrebna transplantacija levog kolena kao i da možda više nikada neće moći da vežba. U dokumentarcu se vrdi da se tu krije ključ nestanka.

Pošto je operacija nosila rizik od sedetarnog stila života, Simons je upao u duboku depresiju. Pre osam godina pisalo se o njegovim zdravstvenim problemima. Imao je zatim operaciju desnog kolena ali je zbog bolova koji su se javili nakon zahtvata, odbio da ode i na operaciju drugog kolena. Ne zna se do danas da li je promenio odluku ali je izvor rekao da se fitnes guru kreće uz pomoć štapa.

Simons se 2017. obratio javnosti nakon što je zbog stomačnih problema bio u bolnici. Zahvalio se na brizi a 2020. objavljivao je na Jutjub kanalu snimke o vežbanju.

Nakon što je priča o dokumentarcu postala aktuelna, oglasio se na Fejsbuku i zahvalio na ljubavi i ljubaznosti onima koji su se raspitivali o njegovom zdravlju.

zena.blic