STARLETA OD PARA IZ RIJALITIJA KUPILA STAN NA VRAČARU: Ima krevet s lancima u kojem bičuje muškarce za veliku LOVU! Sve SADO-MAZO

Showbizz

Deniz Dejm planira da se skrasi u Beogradu gde je nedavno kupila manji stan na Vračaru! Ona je navodno ovu nekretninu opremila u sado-mazo fazonu i sada tamo privodi muškarce koji uživaju da ih muči i bičuje tokom seksa!

“Deniz je odrasla u nemaštini, naučila je da se bori za sebe i ne krije da koristi svoje telo kako bi zaradila. Međutim, nakon što je izašla iz Zadruge doživela je neprijatnost kada je jedan od sponzora ostavio bez ičega. U tom trenutku ona je odlučila da preuzme stvari u svoje ruke i obezbedi sebe nekretninom u Srbiji. Deniz dobro zarađuje na sajtu Onlifens gde se skida, i rešila je da od tih para sebi kupi stan. Ona i dalje ima sponzore koji joj finansiraju garderobu i putovanja, ali u slučaju da nešto krene po zlu ima svoju sigurnost”, kaže izvor.

“Ona je u taj stan uložila oko 20.000 evra na opremanje, a spavaća soba ima specijalan krevet za vezivanje i mučenje muškaraca koji žele da budu njeni robovi! Osim toga, ima lance za vezivanje, bičeve, lisice i razne kostime za domino dame kako bi zadovoljila muškarce koje to pali”.

Deniz je i sama potvrdila saznanja, pa je istakla kako se konačno obezbedila. “Imam para, uživam u životu i svi mogu da me poljube u moje lepo dupe” poručila je Deniz.

Kurir.rs/Star