KALUĐEROVIĆ POSETIO PORODICU BORILOVIĆA? Nove informacije iz CG: Neno presudio monstrumu pa izjavio saučešće njegovim najbližim

Region

Svjetlana Đokić, novinarka podgoričkih “Vijesti”, istakla je da policija obezbeđuje porodicu ubice Vuka Borilovića koji je u krvavom piru ubio 10 osoba, ali da to nije samo zbog krvne osvete.

– Juče se pojavio podatak da je Cetinjanin Nenad Kaluđerović, za koga se veruje da je okončao krvavi pir, lično bio i izjavio saučešće porodici ubice Borilovića. Preuranjeno je i teško govoriti da li postoji strah od krvne osvete kada je reč o najvećem zločinu u Crnoj Gori – kaže Svjetlana Đokić za Kurir televiziju.

Novinarka dodaje da je ova tragedija potresla i zemlje regiona.

– Zbog ove tragedija proglašena je trodnevna žalost, a stiglo je i bezbroj telegrama crnogorskim vlastima u kojima se izjavljuje saučešće zbog ove užasne situacije. Ovo je nezapamćeni zločin koji se do sada nikada nije dogodio u Crnoj Gori – kaže novinarka.

Ona je dodala da se stiče utisak da su svi u šoku i neverici.

– Ključno pitanje je da li je policija mogla da reaguje i da smanji broj žrtava. Policija je bukvalno goloruka otišla u obračun na Borilovićem koji je bio u velikoj prednosti u odnosu na njih jer je sa brda pucao po njima. Cetinjska policija nije bila opremljena. Bila je bez pancira i adekvatnog naoružanja – kaže novinarka podgoričkih “Vijesti”.

Kurir.rs