SAHRANJEN MUŠKARAC KOJEG JE ŽENA ZABETONIRALA U POMOĆNOM OBJEKTU

Region

Slučaj ubistva Ivana Stojanovića, kojeg je supruga Biljana zabetonirala u pomoćnoj zgradi porodične kuće u selu Veliko Trnjane kod Leskovca šokirao je čitavu Srbiju.

Porodica je nakon 44 dana sahranila Ivana u njegovom selu.

Kako je za Kurir ispričao brat ubijenog, Nenad, sahrani je prisustvovalo oko stotinjak ljudi, prijatelja i rodbine.

Sahranjen je u selu Zbežište odakle je naša porodica. Biljana je sahranjena u njenom selu, neće počivati zajedno. Njihova djeca su prisustvovala sahrani – ispričao je brat za Kurir.

On dodaje da su djeca sada bolje i da pokušavaju da se vrate normalnom životu koliko to situacije dozvoljavaju.

Pokušavam da se pomirim sa sudbinom, teško mi je. Moram da budem jak zbog djece. Sahrana je prošla u najboljem redu, ljudi su i dalje u šoku zbog svega što se dogodilo – rekao je Nenad.
Podsjetimo, Biljana Stojanović pronađena je mrtva i sahranjena je 28. juna kada se saznalo za monstuozran zločin. Tijelo njenog supruga, za koga su svi mislili da je u Rusiji i da je ostavio porodicu, pronađeno je zabetonirano u buretu. Kasnije se utvrdilo da ga je ona ubila, a potom njegovo tijelo vješto sakrila.

Istinu je skrivala vješto od svih i svojim riječima ubijedila ljude da je Ivan u Rusiji i da se samo njoj javalja, a njegovo tijelo pronađeno je nakon što je Biljanin emotivni partner javio njenoj kćerki da se tu krije zlato, kako bi pomogao djeci poslije smrti majke.

hayat.ba