SVA U PODLIVIMA, OTEČENA I SA SLOMLJENOM NOGOM: Sandra Rešić otkrila kako izgleda nakon saobraćajke

Region

Pjevačica i bivša takmičarka rijalitija “Zadruga”, Sandra Rešić doživjela je saobraćajnu nezgodu prije dva dana nakon koje je zadobila brojne povrede.

Portal Srbija Danas.com kontaktirala je izvjesna gospođa, tvrdeći da je bivša zadrugarka odgovorna za nezgodu, te da je njen sin u istoj povrijeđen fizički i psihički. Odmah su stubili u kontakt sa Sandrom, a ona je iznijela svoju stranu priče, pa je istakla da je ovaj nemili događaj mogao da je košta života.

– Zastala sam par sekundi da vidim da li ima nekog, vidim da nema nikog i samo što sam pustila kočnicu da uđem u Strahinjića Bana, oni me pokose sa preko 100 kilometara na sat. To je apsolutno dokazivo. Došla je saobraćajna policija i ja već sve to rješavam. Dokazivo je i tako što su oni uspjeli mene da okrznu u samo prednji desni far. Da sam ja zašla uveliko u Strahinjića Bana, oni bi mene pokosili i ja bih ostala mrtva na mjestu. Oni su meni zakačili samo prednji desni far, eto koliko sam ja izašla u Strahinjića Bana. Od njihove prekoračene brzine, oni su mene bacili metar u kafić – objašnjava uznemirena pevačica, te dodaje šta joj se dogodilo:

Slomila nogu, sj*bala vrat i karlicu. Prvi dan kada su me novinari pozvali, mene su savetovali da odem u Urgentni, ali mene tad od adrenalina i šoka ništa nije bolelo. Primetila sam da ne mogu da stanem na nogu, ali sam pomislila da sam se samo ugruvala. Sutradan odem u bolnicu na Banjici i završim sa gipsom i sa kragonom oko vrata – zaključuje Rešićeva, koja je poslala fotografije svojih povreda.

SD