Anne Heche više nije stabilno, pala je u komu i bori se za život

Svijet

Ubrzo nakon nesreće, Anne je ostala bez svijesti i pala u komu. Ima značajnu plućnu ozljedu koja zahtijeva mehaničku ventilaciju, a njezine opekline zahtijevaju kiruršku intervenciju, rekao je njen glasnogovornik

Glumica Anne Heche (53) isprva je bila u teškom stanju nakon prometne nesreće koju je doživjela u petak u Los Angelesu. Njezin predstavnik za medije još prije dva dana rekao je da je glumica stabilno, a kako se sada doznaje, prema pisanju Page Sixa, glumica je u komi te se bori za život.

– Ubrzo nakon nesreće, Anne Heche je ostala bez svijesti i pala u komu – rekao je njezin glasnogovornik te dodao:

– Ima značajnu plućnu ozljedu koja zahtijeva mehaničku ventilaciju, a njezine opekline zahtijevaju kiruršku intervenciju.

Osim toga, policija Los Angelesa dobila je nalog za testiranje krvi glumice kako bi se utvrdilo je li bila pod utjecajem alkohola i/ili droga u vrijeme nesreće.

Policajci vjeruju da je Heche možda bila pod utjecajem alkohola kada je svojim plavim Mini Cooperom udarila u kuću u LA-u, uzrokujući ogroman požar.

– Istraga je u tijeku do rezultata krvne pretrage. Ako se pokaže da je Anne bila u alkoholiziranom stanju, glumica bi mogla biti optužena za prekršaj, sudar i bijeg – rekao je predstavnik policije.

Podsjetimo, bivša partnerica kontroverzne voditeljice Ellen DeGeneres i dobitnica nagrade Emmy svojim se automobilom marke Mini Cooper u petak ujutro oko 11 sati zabila u garažu u naselju Mar Vista u Los Angelesu. Automobil i kuća su se zapalili, a Heche su izvukli iz olupine.

Nesreća je izazvala veliki požar, a trebalo je 65 minuta da 59 vatrogasaca pristupi, ograniči i potpuno ugasi vatreni plamen unutar oštećene kuće. Vlasnik kuće je na sreću, neozlijeđen.

Mediji također navode detalje kako je Anne pobjegla s mjesta druge nesreće prije nego što se vozilom zabila u garažu. Navodno je prošla kroz znak ‘stop’ i nepropisno vozila.

24sata