Zar opet?! U Rovinju uhitili još jednog muškarca (71) zbog snimanja djece u kampu

Region

Kako je izvijestila istarska policija, u nedjelju u 14.45 sati djelatnica ugostiteljskog objekta jednog kampa na području Rovinja primijetila je sumnjivo ponašanje 71-godišnjeg muškarca te je o tome odmah obavijestila zaštitara koji je pozvao policiju

Na području Rovinja zabilježen je još jedan slučaj iskorištavanja djece za pornografiju, pa nakon što je u subotu policija uhitila oca i sina iz Njemačke koji su ručno izrađenom kamerom snimali nagu djecu, zbog istog kaznenog djela u nedjelju su uhitili danskog državljanina.

Kako je izvijestila istarska policija, u nedjelju u 14.45 sati djelatnica ugostiteljskog objekta jednog kampa na području Rovinja primijetila je sumnjivo ponašanje 71-godišnjeg muškarca te je o tome odmah obavijestila zaštitara koji je pozvao policiju.

Policija je muškarca uhitila zbog sumnje da je kod bazena mobitelom snimao nagu djecu te su temeljem naloga nadležnog suda obavili pretragu mobitela u kojem su pronađene fotografije inkriminirajućeg sadržaja.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja u ponedjeljak u popodnevnim satima priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Podsjetimo, pedofili mahom koriste ‘pametne’ telefone s ugrađenim jakim zoom kamerama, skrivene tzv. špijunske kamerice integrirane u okvire najobičnijih sunčanih Ray-Ban naočala, ručne satove, knjige…

24sata