Bivšu katarsku princezu našli su mrtvu nakon optužbi da je bivši suprug zlostavljao njihovu kćer

Showbizz

Prema pisanju francuskih medija, tijelo je pronašla policija nakon što ih je alarmirala njezina najmlađa kćer jer joj se majka nije javljala. Pretpostavlja se da je uzrok smrti predoziranje narkoticima

Kasia Galliano, bivša supruga katarskog princa Abdelazisa bin Kalifa el Tanija, pronađena je mrtva u nedjelju u svom domu u Marbelli na jugu Španjolske.

Prema pisanju francuskih medija, tijelo je pronašla policija nakon što ih je alarmirala njezina najmlađa kćer jer joj se majka nije javljala. Pretpostavlja se da je uzrok smrti predoziranje narkoticima, a na njezinom tijelu nisu nađeni znakovi fizičkog nasilja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @kashounia

Kasia Galliano je bila treća supruga milijardera Abdelazisa bin Kalife el Tanija (73), ujaka sadašnjeg katarskog emira. Ona je prošlog mjeseca tvrdila da je bivši katarski ministar nafte i financija, koji je bio najstariji sin prethodnog emira Kalife bin Hamada el Tanija, seksualno zlostavljao jednu od njihove tri kćeri, iako je on negirao optužbe, prenosi srpski Blic.

Francuski list Le Parisien je izvijestio da je 19. svibnja pariški sud odbacio princezine zahtjeve za pritvor bivšeg supruga. Ona je nedavno provela nekoliko mjeseci u bolnici, a francuski medij navodi da je bila sklona nervnim slomovima. Kao rezultat toga, sudac je odgodio slučaj dok se ne izvrši psihološka procjena kako bi se bolje razumjele okolnosti u kojima živjela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @kashounia

Kasia je tvrdila da je jedna od njezinih kćeri bila žrtva seksualnog napada svog oca kada je imala između devet i 15 godina. Šeik je ove optužbe negirao, a pariško tužilaštvo otvorilo je istragu.

– Moj klijent je bio shrvan ovom odlukom. Mislim da je, prije svega, umrla od tuge – rekla je pariškim novinama njezina odvjetnica Sabrina Bosh, koja boravi u Španjolskoj s dvije Kasijine najstarije kćerke (17), koje su ovog ponedjeljka morale da identificirati svoju majku.

Kasia Galliano je poljskog porekla, ali odrasla je u Los Angelesu. Bivšeg je supruga upoznala kada je imala 19 godina, a 2004. godine su se vjenčali. U braku su dobili troje djece – blizankinje (17) i kćer (15). Blizankinje su nakon razvoda živjele sa ocem, ali su onda odlučile da se presele kod svoje majke u Marbellu.

Kako je nedavno Kasija pričala, njezin bivši suprug je odlučio kazniti blizankinje zbog ovog poteza pa je prekinuo svaki kontakt sa kćerkama. Međutim, njihova treća kćerka, koja ima 15 godina, još uvijek živi sa ocem u luksuznom stanu od 50.000 kvadratnih metara u Parizu, gdje je on prognan nakon puča koji je predvodio njegov polubrat Hamad bin Kalifa el Tani 1995. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @kashounia

– Dvije blizankinje su htjele živjeti sa mnom, pa je njihov otac za kaznu prekinuo kontakt sa njima. Veoma je tužno jer su djeci potrebna oba roditelja. Najmlađa kćerka ne smije razgovarati sa mnom, što me jako rastužuje jer od oca dobiva mnogo materijalnih stvari, pa je to skoro kao manipulacija i ucjena. Kao da mi nedostaje dio tijela, tako se osjećam – rekla je Kasia u nedavnom intervjuu za Women’s World.

U razgovoru za “Olive Press”, španjolske novine na engleskom jeziku, Kasijin blizak prijatelj opisao ju je kao dobru osobu koja je bila protiv droge i negirao da je alkoholičarka.

– Poznavao sam je veoma dobro i razočaran sam vijestima. Bila je veoma dobra osoba i voljeli su je oni koji su je poznavali. Voljela je svoje kćerke nevjerojatno i nikada ih nije napustila – rekao je Luis Spagnuolo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @kashounia

Tokom nedavnog saslušanja u Parizu, tvrdilo se da je jednu od njenih kćerki zlostavljao otac. Kasija Galanio je prošlog mjeseca rekla:

– Imali smo loše vijesti prošlog tjedna zbog kojih sam bila potpuno razočarana. Na sudu se tvrdilo da ju je njen otac nedolično dirao, što će biti predmet istrage – rekla je.

Kasia je sve više govorila protiv kraljevske obitelji u nastojanju da dobije puno skrbništvo nad svom djecom. Nedavno se požalila i svojim pratiteljima na Instagramu.

– Sa mukom ovo objavljujem na svoj IG, ali nakon što sam dobila toliko poruka podrške i koliko je roditelja u istoj situaciji, odlučila sam da podijelim svoju priču. Prvo čovjek nikada ne treba da ne poštuje majku svoje djece i obrnuto. Bez obzira koliko je otac moje djece ljut, uznemiren, ljubomoran ili zloban, činim sve što mogu da osiguram, zaštitim, volim, odgajam, nahranim i obrazujem djevojčice kao nitko drugi. Nisam savršena, ali dajem sve od sebe. Decu nikada ne treba koristiti kao žrtve ili pijune kada se roditelji ne slažu. Otac moje djece princ Abdulaziz Kalifa el Tani nije platio ni cent za izdržavanje blizankinja više od godinu dana kako bi mi pomogao da izdržavam i odgajam našu djecu. Po mom mišljenju, ovo je nečuveno, nepravedno, sramotno. Bez obzira na kom ste financijskom nivou ili statusu. Zaista je nemoralno jer su opet deca žrtve. Međutim, više je ponižavajuće kada ste milijarder, princ Katra! – napisala je.

Usprkos tome što nije mogla često da viđa svoje kćerke, u drugom postu nedavno je podijelila njihovu zajedničku fotografiju i te istaknula koliko ih voli.

– Moje drage. Nikad ne zaboravite da vas toliko volim. Život je ispunjen teškim vremenima i dobrim vremenima. Ako se u određenim trenucima osjećate preplavljeno… Ne zaboravite tko ste…Ispravite svoju krunu i budite hrabre… Učite iz svega što možete i budite nevjerojatne, inspirativne, moćne i suosjećajne žene, znam da možete, voli vas mama – napisala je.

Uskoro će se obaviti obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok njezine smrti, a prve indikacije ukazuju na to da je umrla od predoziranja narkoticima.

24sata