Detalji drame u Prečkom: ‘Bio je na biciklu, pucao je i pobjegao. Užas, djeca su mogla stradati’

Region

Detalji drame u Prečkom: ‘Bio je na biciklu, pucao je i pobjegao. Užas, djeca su mogla stradati’

Ozlijeđenog muškarca prijatelj je odvezao u bolnicu, a kvalifikacija njegovih ozljeda još uvijek nije poznata. Neslužbeno se doznaje da je riječ o suvlasniku jednog lokala u blizini

Pričao sam sa susjedom i čuo pucanj. Pokrenuo sam glavu i čuo da čovjek s bicikla puca na drugog čovjeka. Nakon pucnjave je produžio ravno Ulicom Prečko, a ovaj pogođeni je otišao na drugu stranu. To je sve što sam vidio, kazao nam je svjedok pucnjave na križanje Petrovaradinske i Ulice Prečko u Zagrebu. Sve se odvijalo usred bijela dana, a svjedoci su vidjeli kako ozlijeđeni muškarac ulazi u bijeli BMW kojim ga je netko odvezao u bolnicu.

Zagrebačka policija potvrdila je da su oko 12 sati u Petrovaradinskoj ulici dobili dojavu da je nepoznati počinitelj vatrenim oružjem ozlijedio muškarca. Do objave ovog teksta na mjestu događaja trajao je očevid, a policija je tragala za počiniteljem i provodila kriminalističko istraživanje.

Neslužbeno se doznaje da je pogođen jedan od suvlasnika ugostiteljskog lokala koji se nalazi u blizini mjesta događaja. Kvalifikacija njegovih ozljeda nije poznata. Mještani Prečkog šokirani su događajem, osobito jer je riječ o frekventnoj lokaciji. Naime, u blizini mjesta pucnjave nalazi se osnovna škola i nogometno igralište.

– Ovdje je stvarno prometno, prolazi puno djece. Mogao je još netko nastradati – zabrinuto je prokomentirala jedna mještanka.

24sata