POZDRAVIO TE I REKAO DA SI SE PRODAVALA ZA NOVAC, SETI SE NJEGA: Zadrugarka unela nemir Aleksandri, prebledela zbog ovih reči

Showbizz

POZDRAVIO TE I REKAO DA SI SE PRODAVALA ZA NOVAC, SETI SE NJEGA: Zadrugarka unela nemir Aleksandri, prebledela zbog ovih reči

Dia Kostić, koja je ušla u Zadrugu napravila je totalnu pometnju među učesnicima, te je pri samom ulasku počela da raskrinkava cimere. Posle Dalile Dragojević došla je i Aleksandra Nikolić, za koju Dija tvrdi da se takođe bavi prostitucijom.

– Drug mi je rekao : “Pozdravi Aleks, imali smo lepo druženje, radila je kod prijaltelja i prodavala se za novac”. Radila je navodno kao hostesa i rekao je da je ona dobar čovek, da pošaljem pozdrave i da će se ona setiti njega – pričala je Dia.

– Ja sam pričala prošle godine da sam radila u Švajcarskoj, ali nikad nisam bila prostitutka. Radila u tom lokalu, bilo je raznih nacija, moguće da si videla neku zajedničku fotografiju, ja sam radila kao animir dama. Oni dođu da se provedu i da potroše pare. Imali smo radno vreme, od 11 uveče do sedam, osam ujutru. Tu bude uživo muzika, to je više kafana, poenta je da gostima što više novca izbiješ iz džepa. Nama gazda nije davao da izlazimo sa gostima, ali poenta je da ih zavlačiš. Upoznala sam prijatelja sa kojim sam i dan danas dobra, normalan je čovek – pravdala se Aleks.

Kurir.rs/I.B.