NAKON ISPOVESTI IVANA MARINKOVIĆA OGLASILA SE MARIJA KULIĆ Priznala da je sve ISTINA, evo kako je došlo do sukoba sa Tijanom Kulić

Showbizz

Ivan Marinković je u emisiji “Gledanje snimaka” u velikoj ispovesti progovorio o Miljani Kulić i njihovom sinu Željku.

On je otkrio kako su ga Kulići dočekali u Nišu, kad je išao da bliže upozna svog sina Željka, a tim povodom se sada oglasila Marija Kulić.

– Sve je rekao tačno, sem, zbog čega je bila takva Tijanina reakcija. Kao prvo, Tijana neizmerno voli Željka. To je neopisivo koliko je vezana za njega. Nema dana da ga nečim ne iznenadi. Samim tim je i preosetljiva na njega. Jedva je čekala da vidi Željkovu reakciju kad mu kažemo da mu je to tata i pripremali smo ga za njegov dolazak. Miljana ga je pozvala, jer je Željko u to vreme stalno pitao: “Gde je moj tata i kad će da dođe kod mene?”. On vidi da po decu u vrtić dolaze i očevi, pa je počeo da ga traži – započinje Marija.

– Zbog njega smo ga i primili. Tijana je bila neverovatno uzbuđena zbog Željkove reakcije. Kad je videla da je ušao u dvorište, odmah je izašla, a ja sam držala Željka u naručju da ga dočekamo. Šta se desilo? Som ulazi u dvorište, prolazi pored Željka, rukom ga protrese po kosi, u prolazu, govoreći: “Gde si, bre, ti?” i odlazi kod Siniše u dnevnu sobu, seda pored njega, tik uz njega i počinje da prica nešto nebitno, kao svratio je u prolazu – dodaje Marija.

– Tijani su se oči napunile suza i odmah je sa Željkom ušla u njegovu sobu, da je ne vidimo da plače. Sedeli su u sobi, a ovaj som uopšte nije ušao da se sa njim poigra ili popriča. Tijana nije više mogla da izdrži, srce bi joj prepuklo, uletela je u dnevnu sobu, gde je ovaj sedeo i obratila se njemu rečima: “Je li, kako te nije sramota da prođes pored deteta koje te čeka, a da ga ne poljubiš?”. Tako je krenula rasprava između njih, gde mu je rekla da sat vremena priča o svom psu, a došao je da vidi dete – završava Kulićka.

Kurir.rs/Pink.rs