Anastasija Ićurup prvi put se obratila javnosti nakon uvreda žirija: Progovorila o Popoviću!

Showbizz

Anastasija Ićurup prvi put se obratila javnosti nakon uvreda žirija: Progovorila o Popoviću!

Kandidatkinja “Zvezda Granda” Anastasija Ićurup odustala je od takmičenja zbog uvreda koje su joj određeni članovi žirija uputili kada se pojavila u provokativnom, crnom kostimu.

Anastasija se sada preko Instagrama prvi put javno obratila svima i objasnila kako se osjeća. Ona je zahvalila žiriju koji je stao na njenu stranu.

“Trebalo mi je dva, tri dana da se saberem i iznesem svoje mišljenje. Prvo želim svima da se zahvalim koji me podržavaju. Hvala Saši Popoviću i produkciji, hvala Mariji Šerifović koja je car i stala je iza mene. Mnogo mi je lijepo bilo da radim i sa Marijom, a i prošle godine Jelenom Karleušom. Hvala i Đorđu Davidu i Bati Spasojeviću koji me savršeno obukao”, počela je Anastasija u “lajvu” na Instagramu, pa nastavila:

“Svi koji su me podržali i koji su rekli da mi je karijera ugašena, želim da poručim da moja karijera tek počinje. Radim na velikom projektu, biću zvijezda kao što bi trebalo da budem. Dužna sam da vam poklonim pjesmu i emociju, hvala svima na lijepim komentarima. Za javne prozivke želim da poručim jedno veliko: “Briga me.” Mislim da je sa ovom temom završeno. Pružiću svoj maksimum i još svašta nešto. Saši sam zahvalna jer mi je pružio medijski prostor.”

Podsjetimo, Bekuta je prva počela da komentariše stajlinge dvije takmičarke.

“Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe što ih tjeraš da se ovako oblače. Ovo je neprimjerno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad”, samo je dio onoga što je rekla Bekuta, a sa njom se složio kolega Dragan Stojković Bosanac, dok je Snežana Đurišić takođe dodala da su se obukle vulgarno.

kurir.rs