Srpski influenser traži od pratilaca pare za stan! Otvorio račun, svi mu uplaćuju po 1 euro: Imam drhtavicu!

Showbizz

Srpski influenser traži od pratilaca pare za stan! Otvorio račun, svi mu uplaćuju po 1 euro: Imam drhtavicu!

Influenser Vladimir Zvekić poznatiji kao Veselin otvorio je namjenski račun i pozvao svoje pratioce da mu svako od njih uplati po euro, kako bi tim novcem obezbijedio sebi krov nad glavom.

Objava influensera izazvala je buru na mrežama. Veselin ima 328 000 pratilaca i ako bar pola od njih uplati po jedan euro na njegov račun, on bio bi mogao za sebe da bira i neki od stanova u najluksuznijem dijelu prijestonice.

– Uh šta reći, koju poruku poslati. Onima koji ne vjeruju u iskonsku dobrotu. Prijatelji, ako ovo stvarno upali, sve vas zovem na žurku useljenja i pravimo cirkus. Demoliramo stan. Ne znate ni pola kroz šta sam prošao u životu i kako sam živio. Nisam htio ni da vam dijelim da vas ne mračim ili da zli jezici kažu da glumatam žrtvu, ali bilo je borbeno, dok se niste desili vi.

– Toliko puta ste me vadili iz depresije, loših situacija, bili vjetar u leđa, a da ni ne znate, a tek ovo, još uvijek sam u nevjerici, ruke mi se tresu dok pišem, kanula je po neka suza radosnica.

– Ja moram da legnem da spavam, ali stvarno mi nije dobro, ne prestajem da se znojim, drhtavicu imam. Telefon mi se usijao i sutra ću vam pokazati kako izgleda stan – napisao je Veselin.

kurir.rs