ZAUVEK ĆU BITI POVEZAN SA MILJANOM ZBOG SINA! Ivan Marinković otkrio detalje odnosa sa Kulićevom: U Željkovom rodnom listu ME NEMA

Showbizz

ZAUVEK ĆU BITI POVEZAN SA MILJANOM ZBOG SINA! Ivan Marinković otkrio detalje odnosa sa Kulićevom: U Željkovom rodnom listu ME NEMA

Ivan Marinković progovorio je o odnosu sa Miljanom Kulić i njihovom sinu Željku, kojem u rodnom listu ne stoji ime oca.

On je rekao kako bi Kulićka reagovala, a na pitanje da li bi je gurao u kolicima, kao ova dvojica, dao je dao šok odgovor:

– Da, da, kako da ne, gurnuo bih je! (smeh) – rekao je Ivan kroz osmeh.

Marinković je prokomentarisao Miljanino trenutno učešće u “Zadruzi”.

– Nije mi inspirativna. Osim što smo povezani detetom, ja bih za nju bio samo rijaliti igrač, kao i ona za mene. Mislim da se gubi. Nemam baš dobro iskustvo sa njom, jer nije u vinklu. Nažalost je tako. I kad sam hteo da budem najbolji i da uradim sve što treba, kao otac, nije moglo – rekao je on i dodao:

– Znao sam da će ovo da radi. Ona je u suštini jako nesrećna devojka. Pogotovo kada su emocije u pitanju. Te njene veze ne liče ni na šta. Dovlači ovog dečka jadnog… Lupa da je zaljubljen, pričala da sam ja zaljbljen u nju. Mi nikad nismo ušli u vezu. Pokušao sam da nađem nešto normalno u njoj. Ne znam šta me je navelo da budem s njom. Nikad nisam bio zaljubljen u nju, nikad je nisam voleo, ona je to znala. Da nema Željka nikada se ne bih setio nje.

– U knjizi rođenih kod Željka ne stoji moje ime. Kada se Željko rodio bio sam u porodilištu. Pokušao da krenem da komuniciram s njom, ali tad je krenulo njeno ludilo. Usledila je proslava rođenja deteta, meni to nije bilo bitno, ona je htela da bude medijski ispraćeno. Ja nisam otišao jer nisam hteo da se slikam. Stavila je NN u list. Ružno bi bilo da kažem da se kajem što sam bio sa njom, jer je tu dete, ali da nema deteta kajem se. Ne znam zašto sam to uradio – rekao je bivši učesnik “Parova”.

Kurir.rs/I.B/Srbija Danas