REKLA MI JE DA POPRAVIM ZUBE I DA SAM VULGARNO OBUČENA Rada prvi put otkrila koja PEVAČICA je kritikovala: Izgledala sam ROGOBATNO

Showbizz

REKLA MI JE DA POPRAVIM ZUBE I DA SAM VULGARNO OBUČENA Rada prvi put otkrila koja PEVAČICA je kritikovala: Izgledala sam ROGOBATNO

Pevačica Rada Manojlović nije se puno promenila od trenutka kada se pojavila na scenu, ali prvo što je promenila na sebi jesu zubi. Ona je priznala da je rešila da poseti stomatologa nakon kritike Snežane Đurišić, ali i drugih negativnih komentara.

– Kada sam se pojavila na sceni “Zvezda Granda”, nisam očekivala da će neko da komentariše i moj izgled. Mislila sam da sam došla da pevam i da je samo to bitno. Međutim, Sneža mi je tada rekla da moram da popravim zube i da mi je prekratka suknja, da sam vulgarno obučena… Ma ništa nije bilo dobro! Ona ima plave, opasne oči kao lisica. Kada te pogleda, smrzneš se i uplašiš. Deluje strogo, a zapravo je dobra duša – priča Rada i dodaje da je prihvatila Snežanin savet:

– Sredila sam zube zbog sugestije starije koleginice, jer sam zaista izgledala rogobatno na televiziji.

Pevačica je postala jedna od najpoželjnijih na estradi, momci su se otimali oko nje, ali mediji je nisu štedeli.

– Momci mi nikad nisu nalazili mane, nego mediji. Pisalo se: “Rado, ravna si ko daska, uvećaj grudi! Sredi taj nos, izgledaš kao da imaš kljun.” A ja nikad ništa nisam radila na sebi osim zuba.

Kurir.rs/I.B/Informer