Vučić: Uspio sam da uradim nešto što niko u Srbiji nikada nije

Region

Vučić: Uspio sam da uradim nešto što niko u Srbiji nikada nije

„Procjenjujemo da je na izbore izašlo oko 3.840.000 ljudi, dakle najveći broj ljudi u posljednje vreme. Sem bespotrebnih tenzija jer je neko želio da napravi probleme, suštinski je sve prošlo u najboljem redu i miru. Kada neko nosi sigurne spiskove, to nit je zabranjeno niti bilo šta slično, kao i o tome ko ide kod bolesnih ljudi, ali to su sitnice. Želim da čestitam svim političkim takmacima“, rekao je Aleksandar Vučić večeras u obraćanju.

„Srbija će morati da se opredjeli kako i na koji način će u budućnosti. Što se tiče stranke koju vodim, nemam sumnje da će se razgovarati sa svim političkim faktorima jer nas čekaju ne laka vremena. Onima kojima je sve lako u kampanji, za nih svakako neće biti mesta u Vladi. To važi Vladu Republike Srbije i gradsku vlast“.

On je saopštio i rezultate SNS-a o parlamentarnim izborima.
“Imamo preciznije podatke i izbore sa Kosova i Metohije, imamo i najveći dio iz inostranstva. Lista Zajedno možemo sve osvojila je 44 odsto glasova, lista Za ujedinjenu Srbiju 13,6, lista Ivica Dačić 11,4, Miloš Jovanović 5,3, Moramo 4,7 i 3,8 Zavetnici i Dveri”, rekao je Vučić i osvrnuo se na rezultate predsjedničkih izbora.

“U gradu je mnogo manje lista, ali tamo su nam nešto bolji rezultati od parlamentarnih. Predsjednički rezultati su sledeći: Zdravko Ponoš je dobio 17,7 odsto glasova, Miloš Jovanović 5,9, Milica Đurđević 4,5 i 4,4 Boško Obradović. Ja sam dobio 59,9 odsto”, saopštio je Vučić i zaključio:

“Uspio sam da uradim nešto što niko u Srbiji nikada nije uspio. Jedini sam koji je dva puta pobijedio u prvom krugu”.

dnevneaktuelnosti.com